Reklame


- Moj život je moja stvar. Neću dozvoliti da mediji od mene prave ono što nisam. Nisam nikome druga i ničija ljubavnica. Imam novog dečka, ali o tome neću da govorim - rekla je Radmila Manojlović u kratkoj izjavi za „Blic“.
Pevačica je preksinoć na svojoj Fejsbuk stranici negirala sve navode Milana Stankovića koji je ove nedelje u javnost istupio kao prevareni dečko koga je Rada povredila viđajući se sa oženjenim muškarcem.

- Rada je zaista volela Milana i bila uz njega kad mu je bilo najteže i nijednog momenta nije želela da ga povredi. Zaljubila se sasvim slučajno u Momira Gajića i u početku je to krila od Milana. Međutim, kako su počeli da se viđaju, sve manje se moglo sakriti zadovoljstvo zbog nove veze na Radinom licu. Na drugoj strani Milanov i Radin raskid je doveo u pitanje i neke druge egzistencijalne stvari jer su živeli u zajedničkom iznajmljenom stanu, a pri tom Milanova finansijska situacija nije na zavidnom nivou, tako da je Rada uglavnom vukla za oboje - ispričao je pevačicin prijatelj.

Pevačicu su u teškom trenutku podržali otac i sestra, koji su znali pravu istinu o svemu. Oni su je podstakli da reaguje i demantuje da je nemoralna osoba.

- Rada će u ponedeljak u emisiji “Narod pita” uživo odgovoriti na sve nedoumice gledalaca 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.