Reklame


Osumnjičeni je u Italiju došao s Kosova, prebiva u Italiji, ima 32 godine, oženjen je i otac dvoje dece. Policija ga je uhapsila na parkingu gde se dogodilo silovanje i gde je ostavio automobil posle posla

muškarac, silovanje, silovao trudnicu, Kosovo, Italija, Bergamo
Zgrada suda u Bergamu
BERGAMO - Monstruozno!
Muškarac s Kosova uhapšen je u Bergamu zbog sumnje da je u noći između petka i subote prošle sedmice silovao dvadesetčetvorogodišnju trudnicu koja se vraćala kući posle izlaska s prijateljima.

Osumnjičeni je u Italiju došao s Kosova, prebiva u Italiji, ima 32 godine, oženjen je i otac dvoje dece. Policija ga je uhapsila na parkingu gde se dogodilo silovanje i gde je ostavio automobil posle posla.

Policijska ekipa je vrlo brzo, zahvaljujući snimcima sigurnosnih kamera, identifikovala silovatelja, čije ime nisu rekli u cilju istrage.

Devojka, koja je nekoliko nedelja u drugom stanju, izašla je iz bara i krenula ka svom automobili na parkingu, koji jeste malo izolovan, ali se nalazi na nekoliko desetina metara od stambenih zgrada.

Opštinske vlasti u Bergamu za danas su organizovale šetnju u znak protesta protiv nasilja i u znak solidarnosti sa žrtvom.

Navijači, pripadnici grupe Ultras, bacili su flaše, čaše, čak i barske stolice na kuću silovatelja. Policija je intervenisala zatvorivši ulicu i sprečila da dođe do linčovanja.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.