Reklame


Italijanska diva je najavila da će snimanje novog Kusturičinog filma početi u maju

Monika Beluci

DRVENGRAD - Igraću Srpkinju u novom filmu Emira Kusturice!Snimanje, koliko znam, počinje u maju, najverovatnije ovde kod vas, ovo je za Kurir u Drvengradu, nekoliko sati pošto je stigla u Srbiju, ispričala italijanska diva Monika Beluči, najavljujući saradnju sa domaćinom Kustendorfa.
Italijanska glumica je naglasila da se raduje što najzad snima film sa srpskim proslavljenim rediteljem Emirom Kusturicom.
U restoranu ’’Viskonti’’ na Mećavniku večerala je sa Majom i Emirom i videla se sa njihovom ćerkom Dunjom. Na meniju večere bili su domaći, uglavnom mlečni specijaliteti i - čaša vina.
"Probala sam ovu vašu rakiju, ali, ja više volim čašu vina" kaže italijanska lepotica. Monika na Drvengradu ostaje do utorka ujutru, a kući će se vratiti preko Beograda.
Prethodno, svetska zvezda stigla je u Mokru Goru preko Banjaluke i Višegrada gde je obišla Kustin Andrićgrad.
"Kusta mi je u helikopteru ispričao o podizanju ovog grada. Oduševljena sam kako je sve ovo podignuto za veoma kratko vreme", rekla je Italijanka u Višegradu.
Diva u utorak sa predsednikom Nikolićem
Italijanska glumica, kako je rekla za Kurir, planira da dođe i u Beograd gde će se sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.
"U planu je da se u utorak u Beogradu vidim sa vašim predsednikom Nikolićem", kazala je Monika Beluči.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.