Reklame


Nikol Falkingem (41), supruga milionera Džonatana Falkingema (50), generalnog direktora uspešne kompanije “Urban Spleš” sa sedištem u Mančesteru, u petak ujutro je nađena smrznuta u kolima na prilaznom putu koji vodi do kuće njenih prijatelja u Liverpulu. Par je, inače, već neko vreme živeo odvojeno i vodio ogorčenu brakorazvodnu parnicu.

Džonatan i Nikol Falkingem
Džonatan i Nikol Falkingem
 Prvi nalazi sudskih patologa ukazuju da je smrt Falkingemove najverovatnije nastupila usled smrzavanja i trovanja alkoholom, mada tačne okolnosti tek treba da budu razjašnjene. Prijatelji na čijem posedu je nađeno njeno telo uhapšeni su zbog uzgajanja kanabisa na svom imanju, ali su u međuvremenu pušteni uz kauciju.
Nikol Falkingem je u januaru svoj status na "Fejsbuku" promenila u "slobodna", a prijateljima s kojma je kobne noći izašla poverila se da vodi mučnu brakorazvodnu parnicu i da se nada velikodušnom poravnanju. U međuvremenu se, međutim, ispostavilo da je firma njenog muža, koja se bavi nekretninama, upala u dugove, a tek ostaje da se vidi da li su te okolnosti povezane s njenom smrću. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.