Reklame


Iako je Goca Božinovska nedavno pričala da njen sin Mirko Šijan više ne pravi gluposti, on je, kako piše nedeljnik “Star”, upao u novi problem, i to na Kopaoniku, gde je navodno povredio dvojicu momaka koji su čekali red isped jedne prodavnice brze hrane.

Tvrdi da nije problematičan: Goca sa Mirkom
Tvrdi da nije problematičan: Goca sa Mirkom | Foto: Zoran Lončarević
Prema priči, mladići su razgovarali sa prodavcem, ali zbog galame koju je Šijan sa prijateljima pravio nisu uspeli sve da čuju, a nakon što su mu odbrusili da se utiša, započeta je svađa. U raspravi je potegnut i reckasti nož i dok je jednom mladiću lakše povređena ruka, drugi je uboden. Policija iz Raške je te noći izvršila uviđaj, a predmet je upućen u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

- Krivična prijava je podneta protiv Mirka Šijana i maloletnika koji ima 17 godina i čiji je identitet zaštićen. Oštećeni su A. S. iz Kragujevca, rođen 1986., i M.G. iz Novog Sada, rođen 1985. U pitanju su lakše telesne povrede nastale tupim predmetom. Izvršeno je prepoznavanje osoba koje su učestvovale u incidentu i u toku je pretkrivični postupak - izjavio je za magazin “Star” izvor blizak policiji u Kraljevu, a da je prijava podneta, potvrdio je PR Policijske uprave u Kraljevu. Iako je slučaj zabeležen kod nadležnih organa, i Goca Božinovska i njen sin demantuju da se bilo šta dogodilo.

- Ko ti je to rekao? Bio sam na Kopaoniku porodično, skijao sam se, a da je bilo nešto, sigurno ne bih bio ovde, znači ništa nije bilo. Nisam imao ni najmanji konflikt! Bože, šta vi lupate - izjavio je Mirko.

- Moj sin više nije problematičan, ima 20 godina i uozbiljio se. Mirko je bio sa društvom na Kopaoniku i vratio se pre nekoliko dana, ali nemoguće je da je nešto tako uradio. Evo ga sedi sa mnom na slavi. Moj sin nikoga nije izbo nožem - rekla je Goca.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.