Reklame


Sa njom nije ni spavao...
Kamenom usmrtio djevojku kad mu je rekla da je trudna
Advokat muškarca iz Dubaija, koji je osuđen za ubistvo svoje djevojke, opisao ga je kao "najglupljeg ubicu kojeg je vidio u 40 godina svoje karijere". Ubica je prvo nasjeo na priču da je njegova djevojka trudna sa njim iako nisu spavali, a zatim kad ju je ubio tijelo je stavio u kadu punu vode, a cijelu kuću zapalio - pogađate, tijelo je ostalo čitavo u vatrenoj stihiji.

Muškarac, porijeklom iz Indije, koji je radio kao kuvar za jednog od članova vlade, udario je svoju djevojku kamenom nakon što mu je rekla da je trudna i zaprijetila da će ga optužiti za silovanje – iako nikada nisu imali seks, navodi Jutarnji list.

Zatim je tijelo djevojke stavio u kadu, napunio je vodom, i zapalio kuću kako bi sakrio tragove ubistva.

Iako je vila cijela izgorjela, kada puna vode nije pretrpjela nikakvu štetu, kao ni tijelo njegove djevojke, koje je voda zaštitila od požara.

Uhapšen je 2010. nakon što je zamolio svog poslodavca da mu "pomogne da pobjegne iz zemlje", nakon čega ga je ovaj prijavio policiji.

Muškarac je trenutno na čekanju izricanja kazne dok vlasti pokušavaju da pronađu rodbinu ubijene žene, koja je radila kao spremačica.

Prema zakonu Ujedinjenih Arapskih Emirata muškarcu se ne može izreći kazna dok porodica ubijene žene ne odgovori na pitanje žele li da ga osude na smrt, ili će prihvatiti novčanu naknadu.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.