Reklame


Pevačica Aleksandra Radović odbila da predstavnicima bosanskih medija da izjave pre nastupa u jednom sarajevskom klubu, iako je to ranije bilo dogovoreno

Aleksandra Radović, novinari, bosanski mediji, sarajevski klub, izjava
Umislila da je zvezda!
Aleksandra Radović ispalila je novinare prošle subote u Sarajevu. Ona je odbila da im da izjave pre nastupa u klubu „Koloseum“, iako je to ranije bilo dogovoreno. Novinari su došli na tonsku probu, kao što to uvek rade kada je ovaj klub u pitanju, ali su dobili šut-kartu. I čuli pevačicine reči: „Ne pada mi na pamet da dajem izjave pre koncerta“.
- Svi mediji obavešteni su da će Aleksandra Radović u subotu u 18 sati davati izjave u „Koloseumu“,kao što to svi izvođači rade. 

Mejl da intervjue neće dati u uobičajno vreme stigao je kasno, pola sata pre dogovorenog termina, kada smo već svi bili na putu do kluba - kaže jedan novinar iz Bosne, koji zbog svoje sigurnosti ne želi da mu se ime javno objavi.On napominje da su u tom klubu do sada nastupale mnogo veće zvezde od Aleksandre Radović, kao što su Haris Džinović i Nina Badrić, ali da s njima nikakvih problema nije bilo.

- Iz Radovićkine PR službe nam je zabranjeno da je pitamo bilo šta što ima veze s njenim privatnim životom i bili smo ograničeni samo na tri pitanja. Mali broj kolega ostao je da čeka ponoć i kraj koncerta da bi uzeo izjavu - kaže kolega iz Sarajeva.

0 коментара:

Постави коментар