Reklame


Vladan Jovanović (21) iz Beograda uhapšen je juče nakon što je u kući u Resniku kuhinjskim nožem ubio nevenčanu suprugu Marinu Zlatković (24). U besu, jer je navodno htela da ga ostavi, on je svojoj ženi sečivo zario direktno u grkljan!

Krvavi pir posle  novogodišnje žurke:  Jovanović
Krvavi pir posle novogodišnje žurke: Jovanović | Foto: Masanori Jošida
- Ona je meni bila prva u svemu, pa i u ubistvu. Ne mogu sve da objašnjavam... Razlog je ljubomora... Mnogo sam je voleo - ovo je prvo što je policiji ispričao Vladan Jovanović, koji je posle monstruoznog ubistva uhapšen u iznamljenoj kući u kojoj se zločin i dogodio.
Policija odvodi  Jovanovića
Policija odvodi Jovanovića | Foto: Masanori Jošida
Kako „Alo!“ saznaje, njih dvoje su prethodno veče bili na proslavi Srpske nove godine. Kući su se vratili rano ujutru, kada je i počela žučna rasprava. Nezvanično, Jovanović je prvo davio Marinu, a zatim je sa stola dohvatio kuhinjski nož i ubo je u vrat.
Telo ubijene  Marine poslato  na obdukciju
Telo ubijene Marine poslato na obdukciju | Foto: Masanori Jošida
U policiji je ispričao da se zločin odigrao oko pet sati ujutru i da je posle toga pozvao svog brata, s kojim je, navodno, pokušao da opere krv s patosa u sobi. Tri sata kasnije, Jovanović se popeo na sprat i rekao vlasniku kuće M. K. da njegovoj ženi nije dobro. Međutim, kada su sišli do sobe u kojoj se nalazilo telo ubijene devojke, stanodavac je shvatio da se ipak radi o ubistvu i rekao mu da treba da pozove policiju. Jovanović je prvo rekao da ne zna broj, ali mu ga je vlasnik izdiktirao.
Jovanović pre policije  pozvao brata
Jovanović pre policije pozvao brata | Foto: Masanori Jošida

Mirno pričao o zločinu

U toku višečasovnog uviđaja, Vladan Jovanović je mirno objašnjavao kako je presudio Marini. Do detalja je objasnio kako ju je i zbog čega ubio. Iz kuće je izveden sa lisicama na rukama, a sa njim je u policijsku stanicu odvezen i njegov brat. Uhapšenom Jovanoviću određen je policijski pritvor do 48 sati.
Policija je telo izbodene žene zatekla na podu, a lekari Hitne pomoći koji su tu bili da bi konstatovali smrt potvrdili su da je ubijena nekoliko sati ranije.
Telo je potom prevezeno u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Kako saznajemo na licu mesta, Vladan i Marina su se pre dve godine upoznali u Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj ulici. Iz njihove ljubavi rodio se sin Kika, koga su ubrzo dali na usvajanje.
- Marina je imala nameru da ga ostavi jer se zaljubila u nekog mađarskog državljanina, za koga je navodno htela i da se uda.
Koliko sam čula, Jovanovićeva porodica se bavila podvođenjem devojaka, pa su i Marinu hteli da uvuku u „posao“, ali se ona nije dala - pričaju komšije ove porodice, koja se u njihov kraj doselila pre šest meseci.

Prema njihovoj priči, Marina je prošle nedelje prodavala nameštaj iz kuće, ali niko ne zna zbog čega. Jovanović je radio u „Gradskoj čistoći“ i, kako saznajemo, dosad nije osuđivan.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.