Reklame


Poljska devojčica (16) i jedan srpski državljanin (68) pronađeni su mrtvi u sobi hotela "Svitiaz" u gradu Lutsk, saopštila je policija ovog ukrajinskog grada.

pokrivalice
Ilustracija | Foto: Dušan Milenković
Prema preliminarnim izveštajima, Srbin je ubio devojčicu a zatim pucao sebi u glavu. Kada je policija ušla u sobu hotela zatekla je gola tela sa prostrelnim ranama u predelu glave, dok je u ruci srpskog državljanina bio pištolj kalibra 10.4 milimetra, strane proizvodnje.
Srbin vlasnik transportnog preduzeća!
Ukrajinska policija ni danas nije saopštila identitet ubice i ubijene. Međutim, kako saznaje "Alo.rs!", Srbin se u Ukrajini bavio drumskim saobraćajem i pre četiri godine otvorio je transportno preduzeće "Jug" koje je registrovano na adresi u jednom selu u okolini Lutska. Kako je danas saopšteno na stolu u hotelskoj sobi su bili poluprazna flaša vina, ostaci hrane, lična dokumenta preminulog, ključevi od automobila i 16.000 dolara u kešu.
U hotelu su saopštili da je par stigao u njihov objekat 15. januara i da su tada platili za boravak od tri noći uz uslov da ih niko ne prekida i da im spremačice uopšte ne ulaze u sobu.
Okolnosti ovog zločina ukazuju na sumnju da je reč o pedofiliji budući da su tela bila naga, kada ih je pronašla spremačica hotela.
Svirepi zločin se najverovatnije odigrao 18. januara a spremačica je otišla do sobe u kojoj su odseli stranci nakon što je oni nisu napustili u dogovrenom roku.
Ukrajinska policija nije saopštila identitet preminulih, ali se zna da je srpski državljanin inostrani penzioner. Za sada se predpostavlja da su on i devojčica bili ljubavnici i da je muškarac prvo pucao poljakinji u glavu a potom i sebi oduzeo život.
hotel Svitiaz
Hotel "Svitiaz" u ukrajinskom mestu Lutsk | Foto: Screenshot sa sajta
Policija veruje da su se ubistvo i samoubistvo odigrali noći 18. januara a čudno je da niko u hotelu nije čuo pucnje iz pištolja.
Hotel "Svitiaz" se nalazi u centru ukrajinskog grada "Lutsk" pored zgrade gradskog veća i najvećeg vrtića u tom gradu.
Policijska istraga i medicinsko veštačenje su u toku.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.