Reklame


Manojlovićka se sa Momirom Gajićem tajno sastajala po inostranstvu, gde je tezgarila. Jedna takva fotka osvanula i u medijima

Rada Manojlović, Milan Stanković, Momir Gajić, varala, prevara, nastupi, inostra
Radin odraz u ogledalu dok Gajić pozira sa košarkašem Anđušićem

Razotkrivena.
Dokaz Radine prevare isplivao je u javnost! Manojlovićeva je Milana Stankovića varala s Momirom Gajićem i na svojim nastupima u inostranstvu. Tezge su joj pet meseci bile odlična kamuflaža. Na fotografiji koju je magazin Puls objavio, a koja je nastala na novogodišnjem nastupu u Cirihu, vidi se da su i tamo bili zajedno. Radin novi dečko bio je u njenoj svlačionici zajedno s košarkašem Danilom Anđušićem dok se ona doterivala u pozadini, što se vidi u ogledalu.


Podsetimo se da su se pevačica i košarkaški trener upoznali još 30. juna prošle godine na Anđušićevoj svadbi, na kojoj je atraktivna zvezda „Granda“ bila angažovana da peva. 

Već tu su sevnule varnice između nje i Gajića, a ubrzo su počeli i da se tajno viđaju. 

Milanu je bilo sumnjivo čim je Rada počela da pominje nove drugove košarkaše, jer njega nikad nije htela da upozna s njima. Uskoro je otkrio istinu i raskinuo s njom.

(M. K. V.)
Rada: Moja stvar je da li sam varala

- Raskid petogodišnje veze je dovoljno težak sam po sebi i nema potrebe da javnost ulazi u sve pore moje privatnosti. Nije bitno da li sam prevarila Milana ili ne, to je moja stvar i ne moram nikome da se pravdam - rekla je Rada Manojlović za portal Pulsonline
.

0 коментара:

Постави коментар