Reklame


Manojlovićeva već pet meseci u vezi s Momirom Gajićem, bivšim dečkom Katarine Rebrače, koji u Americi ima ženu

Rada Manojlović, Momir Gajić, Milan Stanković, Katarina Rebrača, oženjen, prevar
Rada je uspevala da sakrije preljubu pet meseci

Preljubnica.
Rada Manojlović već pet meseci je u vezi sa oženjenim čovekom. Upravo ovo otkriće pravi je razlog njenog raskida s Milanom Stankovićem. Pevač je svoju devojku uhvatio kako ga vara s košarkaškim trenerom Momirom Gajićem (34), bivšim dečkom Katarine Rebrače, koji u Americi ima zakonitu ženu. Zbog toga ju je ostavio i iselio se iz zajedničkog stana na Vračaru. Ni njene molbe da joj oprosti i vrati joj se nisu pomogle da Milan smekša.

Ono što je Kurir prvi pisao - da je Rada varala Milana, sad je i dokazano. Magazin Svet objavio je identitet čoveka s kojim se pevačica iz Četereža pet meseci viđala njemu iza leđa. I čim se saznalo o kome je reč, na videlo je isplivalo da je oženjen, što Radi očigledno ne smeta.
- Radin menadžer je oduvek bio protiv njene veze s Milanom. On je sa zadovoljstvom kumovao poznanstvu s Gajićem i bio je taj koji ih je pokrivao kad god bi se videli - kaže dobro upućen izvor.

Momir i Rada upoznali su se na svadbi jednog košarkaša. Varnice su odmah sevnule, počeli su da se viđaju, a on ga je često posećivala u njegovom stanu na Novom Beogradu. Viđeni su i u klubu „Santo Domingo“ na Vračaru, kao i u još nekoliko beogradskih restorana.
Rada nije odgovarala na naše pozive i poruke.
Momir Gajić je uklonio Milana iz Radinog životaMomir Gajić je uklonio Milana iz Radinog života

Milan je tek sad otvorio očiMilan je tek sad otvorio oči
Milan Stanković: Prevara se ne oprašta

Milan Stanković oglasio se u nedeljniku Skandal. On je naveo da bi Radu odmah ostavio da je znao da ga vara i da od pomirenja nema ništa.
- Prevara se ne oprašta i, da sam znao, ne bismo bili zajedno. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što nikad nisam izdao - rekao je Milan.

Rebračin nevenčani suprug

Momir Gajić je srpskoj javnosti postao poznat kao višegodišnji dečko Katarine Rebrače. Dok je bivša manekenka bila u zatvoru, dobio je status njenog nevenčanog supruga kako bi mogao da je posećuje. Ali su ubrzo raskinuli
.

0 коментара:

Постави коментар