Reklame

Urooj Khan dobio je 2,5 milijuna kuna na lutriji prošle godine, a dan nakon što je dobio novac pronađen je mrtav. Policija je ponovno otvorila slučaj jer je Khan ubijen



Dobitnik lutrije iz Chicaga, Urooj Khan (46), preminuo je dan nakon što je primio svoj dobitak od 2,5 milijuna kuna, a policija je sada istaknula kako je muškarac ubijen. Iako su prvo liječnici govorili kako je muškarac preminuo prirodnom smrću, otkrili su kako je preminuo od posljedica trovanja cijanidom.


Lokalna policija je ponovno otvorila slučaj nakon što im se javio jedan njegov rođak. Patolog je rekao kako je trovanje cijanidom inače rijetko, piše BBC.
- Zaista neobično. Od 4500 obdukcija koje sam radio naišao sam na samo jedno ili dva trovanja cijanidom - rekao je patolog.
Khan je nakon dobitka na lutriji rekao kako se odriče kockanja, jer je ranije imao s tim problema. Rekao je i da dobitak na lutriji za njega znači "sve na svijetu". Muškarac je novac dobio 19. srpnja prošle godine, dan prije nego što je preminuo. Policija istražuje okolnosti njegove smrti.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.