Reklame


Na Novom groblju u Beogradu danas je služen 13 - godišnji pomen Željku Ražnatoviću Arkanu, uz prisustvo njegove udovice Svetlane Cece Ražnatović, sestara Jasne Diklić i Biljane Kokeza, brojnih prijatelja i poštovalaca...

Pomen Arkanu
Svetlana sa ocem Slobodanom i zaovom Biljanom / foto: Goran Srdanov/ alo.rs
Ceca je među poslednjima stigla na groblje, negde oko 11:30 časova u društvu oca Slobodana Veličkovića i zeta Predraga Ocokoljića. Samo minut kasnije došao je i sveštenik koji je krenuo da služi opelo.
Pomen Arkanu
Ceca u zagrljaju zaove Jasne / foto: Goran Srdanov/ alo.rs
Iako su kružile glasine da se Ceca i Arkanove sestre ne slažu, one su juče to demantovale. Naime, Ražnatovićeva udovica izljubila se sa zaovama.
- Nadam se i verujem da će država reagovati. Trinaest godina je prošlo od trostrukog ubistva, ubice moraju dobiti zasluženu kaznu - naglasila je Ceca u kratkoj izjavi novinarima.
Pomen Arkanu
Bele ruže za Arkana: Svetlana Ražnatović / foto: Goran Srdanov/ alo.rs
Velikim buketom belih ruža, pevačica je okitila spomen ploču ubijenom suprugu, i kao prava dama, tokom obreda je stajala dostojanstveno, bez suza.
Iako su svih predhodnih godina prisustvovali pomenu, ovog puta Veljko i Anastasija Ražnatović, deca koju Arkan ima sa Cecom bili su sprečeni da posete tatin grob. Zbog školskih obaveza koje imaju na Kipru, nisu mogli da dođu na obred, ali je majka umesto njih upalila sveće.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.