Reklame


Muškarac (45) poginuo, a Svetlana V. (52), s kojom je bio u vezi, teško povređena kada je on aktivirao ručnu bombu na parkingu kod „Bele zore“

auto bomba, Zrenjaninski put, eksplozija, restoran Bele zore
Jeziv prizor na mestu zločina

BEOGRAD - Jezivo!
Muškarac star oko 45 godina preminuo je, dok je Svetlana V. (52) teško povređena u četvrtak oko 21.30 sati, kada je on, posle svađe, aktivirao ručnu bombu na parkingu u blizini restorana „Bele zore“ na Zrenjaninskom putu u Krnjači.

Hitna pomoć prevezla ih je u Urgentni centar na reanimaciju, ali nesrećni muškarac, koji kod sebe nije imao nijedan dokument, preminuo je u operacionoj sali, dok su se lekari do zaključenja ovog broja borili za život Svetlane V., koja je pedagog u Osnovnoj školi „Zaga Malivuk“ u Krnjači.

Muškarac i žena, kako nezvanično saznajemo, bili su u emotivnoj vezi i često su dolazili u restoran. Oni su i sinoć bili u restoranu, a kada su izašli, posvađali su se na parkingu između dva vozila, na šta je on aktivirao ručnu bombu. Jaka eksplozija čula se i u restoranu.

- Nešto je grunulo i napolju sam imao šta da vidim. Na parkingu su bila razneta tela. Nesrećna žena je dozivala majku i vikala da muškarac ima bombu - rekao je za Kurir jedan gost restorana.

U Hitnoj pomoći kažu da su tela našli jedno preko drugog i da su povrede brojne.
- Oboje su zadobili teške i brojne povrede, pa su prevezeni na reanimaciju u Urgentni centar - rekli su nam u Hitnoj pomoći.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.