Reklame


Suzi Fejvor-Hamilton (44), trostruka američka olimpijka u trčanju, otkriva da je njen suprug bio upoznat sa tim da je u Las Vegasu godinu dana radila kao kol-gerla, kada je zarađivala 600 dolara na sat.
Suzi Fejvor-Hamilton u provoktaivnoj reklami agencije za kol-gerle u Las vegasu
Uprkos tome što je koristila ime “Keli Landi” dok je radila preko agencije “Prajvat kolekšn” njen dvostruki život otkriven je zato što je klijentima saopštavala svoj pravi identitet, verujući da postoji nepisano pravilo da oni o tome neće pričati.

U svom profilu za pratnju Suzi je istakla da joj je diskrecija jako važna. Pored toga, pobrojala je i marke odeće i obuće koje voli da nosi.


Dvostruki život olimpijke otkriven je zato što je klijentima saopštavala svoj pravi identitet

Ali, nedavno je najmanje jedan od njenih klijenata kontaktirao sajt “Smouking gan”, koji je potom otkrio detalje njene tajne profesije, za koju danas kaže da je bila “velika greška”.

Kad je cela priča pukla u javnosti, Suzi je na tviteru objasnila da je u početku radila kao pratnja jer joj je to odgovaralo u vreme kad je prolazila kroz težak period u braku i životu.

Suzi u reklami za "Prajvat kolekšn"
"To mi je pružalo neku vrstu bega iz života. Bio je to dvostruki život", napisala je. U drugoj poruci je napisala da je počela da se bavi prostitucijom kad je bila u depresiji.

Ona kaže da je jedino njen suprug znao o njenom dvostrukom životu prostitutke i da je pokušavao da je zaustavi u tome.

Suzi je na Olimpijadi u Sidneju 2000. godine pala tokom finalne trke, čime je ostala bez medalje
Suzi je učestvovala na Olimpijadama 1992., 1996. i 2000. godine kao srednjoprugašica. U lanac prostitucije uključila se prošlog decembra. “Posle prvog sastanka sam se ‘navukla’, i stalno sam se trudila da nekako dođem u Las Vegas što češće, čim mi to obaveze dozvole.”

U njenom profilu je pisalo da je fanatik za vežbe, da obožava skijanje, vožnji biciklom, planinarenje, trčanje i putovanja. Takođe, navela je i da bi bila srećna da pruža usluge parovima.
 
Suzi sa suprugom Markom, s kojim je u braku od srednje škole, i s kojim ima sedmogodišnju ćerku
“Rad sa parovima zahteva posebne veštine i ja se ponosim svojom sposobnošću da opustim ženu”. Pored toga, postavila je i cenovnik - 600 dolara sat, hiljadu dolara dva sata, 4.000 dolara za 12 sati i 6.000 za 24 sata.
 
Koliko su njeni klijenti bili zadovoljni govori i činjenica da je početkom meseca bila na trećem mestu u Las Vegasu, po mišljenju magazina “Erotik rivju”.
 
Suzi, inače, radi kao motivacioni govornik i vodi kompaniju za nekretnine u Medisonu zajedno sa suprugom Markom.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.