Reklame


Redovno dajem mužjaka Tosa Inu, japanskog mastifa, za parenje, a cena je 250 evra



SARAJEVO - Recesija i siromaštvo mnoge su građane primorali su na očajničke korake pa su oglasi u Bosni i Hercegovini prepuni čudnih, ali i sumnjivih ponuda. Prodaje se i nudi sve, od porodičnog zlata do bubrega, krvi, kose... 

Dok jedni rasprodaju budzašto stari nameštaj, aparate za kuću iz osamdesetih, jedan Sarajlija iznajmljuje rasne pse za, kako je naveo, "seksualne usluge".

"Redovno dajem mužjaka Tosa Inu, japanskog mastifa, za parenje. Obično se oko cene dogovorim. Teško je naći čistokrvne rase pasa. To može kasnije biti vrlo unosno, jer se mladi prodaju po visokim cenama. Ponekad iznajmljivanje psa za parenje naplatim i do 250 evra (500 KM)", kazao je ponosni vlasnik japanskog mastifa.

Jedan pastir menja "ovce za audi 100". Naime, hranjenje stoke postaje izuzetno skupo pa zbog neisplativosti pokušavaju da bilo kako da ostanu na dobitku. 

U moru oglasa koji se ne kose sa zakonom, postoji i veliki broj onih koji su najverovatnije ilegalni. Tako jedan javno preko oglasa nudi novac za zajam. U ponudi puiše da se kamata plaća dva odsto godišnje, a moguće je pozajmiti od 2.000 evra pa naviše!?

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.