Reklame


Ljiljana M. (54) pokušala je jutros da uđe u zgradu Vlade Srbije u nameri da dođe do potpredsednika Aleksandra Vučića i ukoliko joj on ne pomogne izvrši samoubistvo, saznaje "Blic" od izvora bliskih Vladi.
Aleksandar Vučić
Ljiljana M. je bila u kaputu, a ruke je držala u džepovima dok je stajala ispred zgrade Vlade. Pripadnici Uprave za obezbeđenje primetili su je, prišli i pregledali je detektorom za metal.

Kada je detektor počeo da pišti, pozvali su svog šefa, koji je izašao ispred zgrade Vlade. Posle pet minuta razgovora, Ljiljani M. je nenasilno oduzet pištolj.

Nakon toga, šef obezbeđenja odveo je u svoju kancelariju Ljiljanu M, gde je izvesno vreme s njom razgovarao. U međuvremenu, došli su policajci policijske stanice Savski Venac i preuzeli je.

Protv nje će biti podneta krivična prijava zbog ilegalnog nošenja oružja, a tužilaštvo će odlučiti da li će je teretiti i za još neko drugo delo.

Ona će, kako saznajemo, biti upućena i na lekarski pregled.

Ljiljani M. je pre tri godine ubijen sin, a očajna žena nezadovoljna radom nadležnih organa želela je da uđe u zgradu u Nemanjinoj ulici i dođe do Aleksandra Vučića. Ukoliko ne uspe u nameri, rešila je da se ubije.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.