Reklame


Mislivši da su kamere isključene ruski premijer izneo neverovatne podatke o vanzemaljcima. Оstalo je nepoznato da li je ruski premijer želeo da pokaže svoj smisao za humor ili stvarno nismo sami na ovoj planeti. Ako je ruski premijer u pravu, zovite Moldera i Skali!

Dmitri Medvedev
Nismo sami: Dmitri Medvedev | Foto: Reuters
Video na kome ruski premijer Dmitrij Medvedev priča o vanzemaljcima nije emitovan na televiziji, ali tu je internet! Po završetku intervjua voditelj ga je pitao da li zna, kao bivši predsednik Rusije, nešto o vanzemaljcima. Premijer je imao odgovor.
- Reći ću vam prvi i zadnji put. Sa koferom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i poseban tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu. Takođe dobijate izveštaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad vanzemaljcima u našoj zemlji - otkriva Medvedev i dodaje šta se dešava po isteku predsedničkog mandata.
- Ta dva dokumenta se dobijaju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada se završava predsednički mandat, ti se dokumenti predaju sledećem predsedniku. Više detaljnijih informacija o ovome možete dobiti u filmu 'Ljudi u crnom', postoji nekoliko verzija. Neću vam reći koliko ih je među nama jer bi to uzrokovalo paniku - rekao je Medvedev.

0 коментара:

Постави коментар