Reklame



Trojica policajca završila su na disciplinskom postupku jer su šefovi saznali da su se devojke, koje su bile na ispitivanju, slikale u stanici obučene u uniforme

Grupa britanskih devojaka slikala se u seksi pozama u policijskoj stanici u Burtonu početkom meseca. Zbog fotografija koje su objavile na Facebooku, trojica policajca završila su na disciplinskom i dobili premeštaj u drugu stanicu. Obukle su policijske uniforme i ludirale se po stanici. Slikale su se u svlačionici, marici i policijskom autu. Njih četiri došle su da daju izjavu nakon što je 22-godišnja prijateljica privedena zbog tučnjave u baru Barracuda. Policajci su ih razdvojili u dve grupe i ispitivali. Tvrde da su im rekli da se ne smiju slikati, ali one su ih ignorisale. Neko je dojavio šefovima za slike na Facebooku.
- Svima nam je žao zbog neprijatnog dogadjaja i okolnosti u kojima su fotografije slikane. Razočarani smo i napravit ćemo sve da se nešto slično opet ne dogodi - rekao je zamenik šefa policije u Staffordshireu, Mick Harrison.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.