Reklame


Manekenka Vladislava Červenko (25) pretučena je na smrt u Novom Sadu, a njeno telo sinoć je ponađeno u naselju Liman. Novosadska policija traga za njenim dečkom Darijanom Musićem (25) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.
Manekenka je pretučena na smrt u stanu u novosadskom naselju Liman
- U stanu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu, policija je pronašla beživotno telo 25-godišnje V. Č. - izjavio je istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić.
Vladislava se slikala i za naslovnu stranu CKM-a
Sudija je naveo da su na telu žrtve su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva. On je potvrdio da se za počiniocem traga. Žrtva je bila jedna od poznatijih foto-modela koja je svojevremeno radila i za brojne modne agencije. Izvor "Blica" potvrđuje da je ubica za kojima policija i dalje traga od ranije poznat policiji. Telo devojke pronađeno je u stanu u kojem je živela.
Tačan uzrok smrti biće utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gde je telo preneto na obdukciju.

Policija objavila fotografiju osumnjičenog

Novosadska kriminalistička policija objavila je fotografiju Darijana Musića iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je ubio Vladislavu Červenko. Policija poziva sve građane koji mogu pružiti informacije o osumnjičenom da se jave pozivom na brojeve telefona: 192 ili 064/892-40-55.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.