Reklame


Jedan Kinez tužio je suprugu jer mu je, kako smatra, rodila ružnu ćerku i sud je doneo odluku da žena treba da mu plati 120.000 dolara! Ispostavilo se da je supruga lagala o svom izgledu, odnosno prećutala da se podvrgla nizu estetskih operacija kako bi se ulepšala.
Mnogi imaju običaj da vraćaju robu ako smatraju da to ne odgovara njihovim potrebama. No, jedan Kinez otišao je korak dalje i „vratio" svoju ženu i uz to joj uzeo 120.000 dolara u sudskoj nagodbi.
zena-2.jpg
Jian Feng, koji živi na severu Kine podneo je zahtev za razvod od supruge nakon što mu je rodila bebu za koju kaže da je neverovatno ružna, tvrdeći da ga je supruga namamila u brak jer je izgledala kao lepotica, a zapravo je ružna žena.
beba-2.jpg
„Oženio sam suprugu iz ljubavi, no nakon što nam se rodila kćer, počeli su naši bračni problemi. Beba je bila izrazito ružna zbog čega sam sumnjao da me supruga vara, da bi se na kraju ispostavilo da je bila podvrgnuta brojnim plastičnim operacijama kako bi postala lepa", rekao je Feng.
To je slučaj lažnog oglašavanja, jer se ispostavilo da je njegova nekad voljena supruga potrošila više od 100.000 dolara na estetske operacije kako bi u potpunosti promenila izgled.
Budući da Feng nije znao za to, na sudu je zatražio i dobio odštetu od 120.000 dolara.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.