Reklame


Potukle se Maja Nikolić i Teodora Baković!
Maja Nikolić i Teodora Baković
Maja Nikolić i Teodora Baković potukle se u jednom restoranu u Vrnjačkoj Banji posle žestoke svađe

Maja Nikolić i Teodora Baković već su se pobile. Pevačice i učesnice rijalitija „Srpska posla“ dohvatile su se u jednom restoranu u Vrnjačkoj Banji. Da ne beše producenata emisije, ko zna da li bi sada imale kožu na licu i kosu na glavi. Te večeri ušle su u raspravu koja je pretila da preraste u krvav obračun. U jednom trenutku Maja je Teodori prosula čašu vina u lice i nazvala je kurvicom, što je mladu pevačicu još više razljutilo.

Vikala je da će je počupati i tada su se dohvatile. Producenti su ih razdvojili, dok se Đus nije mešao.

- Ta devojka boluje od depresije i to sam joj u lice rekla. Ta bolest se leči. I sama je priznala da pati od toga. Pokušala sam da je posavetujem jer je mlada i neiskusna. Sve je počelo kad nas je na francuskom ogovarala s nekim preko telefona, a nije znala da ja dosta reči razumem. To nisam htela da joj dozvolim - kaže Maja.

Mlada pevačica koleginici ne ostaje dužna.

- Ta žena je ljubomorna na mene. Ma, ljubomorna je na sve. Krivo joj je što vozim „porše“ i što imam skupu garderobu. Posle svađe mi se šlihtala, nudila mi da mi besplatno peva prateće vokale, čak i duet da snimimo. Ma, ne pada mi na pamet. Imam savšrene vokalne sposobnosti i prateći vokali Maje Nikolić mi ne trebaju - kaže Teodora Baković.

0 коментара:

Постави коментар