Reklame


Otrovni beli tragovi na nebu Srbije

Švedski političari priznali da je „kemtrejl“, beli tragovi na nebu koje ostavljaju avioni, otrovna mešavina hemikalija.

Švedski političari priznali su da je beli trag na nebu koji ostaje posle aviona definitivno otrovna mešavina hemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju „kemtrejl"
- Ti dugi beli mlazovi na nebu predstavljaju opasnu mešavina otrova. Za razliku od onih uobičajenih tragova koji nastaju od kondenzacije posle prolaska aviona, ovi su gusti i sporije nestaju - rekla je za švedske medije Pernila Hagberg, vođa Stranke zelenih. Ona je prva političarka koja se javno izjasnila o ovom problemu i za švedske novine „Katrineholms kuriren“ otvoreno priznala da se radi o opasnoj mešavini aerosola, virusa, aluminijuma i barijuma, koji su izuzetno opasni za živa bića. Prema njenim rečima, ovi mlazovi posledica su zaprašivanja, a posle nekog vremena spuste se na zemlju u obliku bele paučine i tako truju ljude i prirodu.

U naučnom radu Ekološkog pokreta Novi Sad upozorava se javnost na štetnost zaprašivanja i izdvaja se Morgelonsova bolest, strašno oboljenje kože koje izaziva ovo zaprašivanje.

- Nanočestice koje ostaju posle zaprašivanje čovek udiše i tako ih sjedinjuje s čitavim organizmom. Ulazeći u čoveka, na koži se stvaraju rane koje liče na riblju krljušt. Ove nanočestice mogu da uđu i u mozak i da ljudima menjaju svest - navodi se u istraživanju. Postoji sumnja da je cilj ove strukture daljinsko upravljanje živim bićima.



Š
ta je „kemtrejl“



„Kemtrejl“ se prvi put pominje u SAD 1997, kada ja zapažena masovnija pojava belih tragova na nebu, mada je i sredinom prošlog veka bilo tajnih eksperimenata nad Britanijom i Amerikom. 

Šta sadrže 

- nervne otrove
- teške metale: aluminijum, barijum, stroncijum, mangan
- mikroorganizme: bakterije, gljivice, mikoplazme
- esticide i radioaktivne materije
Posledice po ljude

- hronični umor, glavobolja, kratkoročno gubljenje pamćenja i koncentracije, depresija, slabljenje imuniteta
- kašalj, bolovi u grudima, upala disajnih puteva, krvarenje iz nosa, peckanje očiju, podrhtavanje očnih kapaka, ukočenost vrata
- nepravilan rad srca, problemi s krvnim sudovima i krvnim pritiskom
- infekcije i iritacije mokraćnih i disajnih puteva, alergije, astma, kožne bolesti, rak

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.