Reklame


Sara Radeford (23), mlada i zgodna profesorka iz mesta Filipi, u američkoj saveznoj državi Zapadna Virdžinija, održavala je seksualne odnose sa dvojicom maloletnih učenika koje je navodila i na druge poroke.
Sara Radeford (23)
Prilikom “druženja“ u svom stanu davala im je alkohol, marihuanu i klonopin, ili ih je s novcem slala po drogu.

Bez obzira na ovu spregu više prestupa (seks sa maloletnikom, zloupotreba službenog položaja, posedovanje opojnih droga, kvarenje maloletnika i navođenje na maloletničku delikvenciju), Radefordova je ipak prošla nešto bolje od svojih koleginica koje su u novije vreme u SAD osuđivane zbog seksa sa učenicima (kazna zatvora do 10 godina).

Na sudu je pristala na nagodbu, priznala je krivicu i obavezala se da nikad više neće raditi u prosveti, a za uzvrat je osuđena na samo dve godine zatvora.

Na desetine učiteljica i nastavnica u osnovnim školama u SAD osuđene su zbog silovanja maloletnih učenika kojima su predavale.
 Jedan od najdrastičnijih slučajeva zabeležen je u Masačusetsu. Bivša učiteljica Kristina Mekalum osuđena je na dve godine i pet meseci zatvora, kao i na deset godina zabrane rada zbog silovanja i drogiranja 13-godišnjeg učenika.

Poćetkom meseca, Erika de Palo, 33-godišnja nastavnica koja je lane osvojila titulu nastavnice godine u okrugu Eseks, u američkoj državi Nju Džersi, uhapšena je i optužena da je imala seksualne odnose sa 15-godišnjim učenikom, javio je Si-Bi-Es.

0 коментара:

Постави коментар