Reklame


Reporterka francuskog Monda Anik Kojean, autorka je upravo objavljene knjige “U Gadafijevom haremu”, koja donosi svedočanstva devojaka i žena koje su bile seksualne robinje bivšeg libijskog predsednika Muamara Gadafija.
Knjiga govori o haremu koji je imao libijski diktator, a gde su “strah u kosti” i seksualnu odanost, devojkama uterivale čak i brojne Gadafijeve ljubavnice.

Knjiga je skup svedočanstava o tome kako je devojkama život postao noćna mora kada su zbog svoje lepote “zapele za oko” libijskom predsedniku, posle čega bi redovno postajale njegove robinje.

Anik Kojean ističe kako je Gadafi harem držao u podrumu rezidencije, u kojem je bilo više malih soba i apartmana.

Robinje su bile pozivane u bilo koje doba dana i noći da pružaju seksualne usluge vođi.

- Gadafi ih je udarao, silovao, iživljavao se nad njima, mučio ih, a za njega je upravo taj način poniženja bilo svojevrsno oružje i način kako bi dominirao drugima, ističe autorka.

Osim robinja, Gadafi koji je sanjario kako će biti “kralj Afrike” imao je desetine ljubavnica, koje su dolazile iz redova čak i diplomatskih porodica, afričkih dinastija, a sve u cilju kako bi se dodvorili libijskom predsedniku.

Njih nije seksualno zlostavljao, nego ih je obasipao s luksuzom i draguljima, ističe Kojean.

Neke robinje nove libijske vlasti proglasile su saradnicama diktatora i ubijene su, iako nisu ni na koji način dobrovoljno pristale na sve što im je Gadafi “pružio”, pribilžava sudbinu nesetnih devojaka novinarka "Monda" Kojean.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.