Reklame


Dvogodišnji dečak iz Brazila, kojeg su doktori proglasili mrtvim, na bdenju je ustao iz kovčega, zatražio vode i umro.

Kelvin Santos prestao je da diše tokom lečenja upale pluća u bolnici u Belemu, na severu Brazila, piše Daily Mail. Proglašen je mrtvim u 19.40 po lokalnom vremenu u petak, a njegovo je telo predano porodici u plastičnoj vreći. Shrvana porodica odvela ga je kući i organizovala bdenje gde je dečak bio polegnut u otvoreni kovčeg.

Ali, samo sat vremena pre sahrane, u nedelju, dečak je seo u kovčeg i rekao: 'Tata, daj mi vode'. 'Svi su počeli da vrište. Nismo mogli da verujemo našim očima. Tada smo pomislili da se dogodilo čudo i da je naš sin oživeo', ispričao je dečakov otac Antonio Santos.

'Nakon toga je Kelvin ponovno legao. Nismo ga mogli vratiti. Opet je bio mrtav', ispričao je otac. Ipak, u nadi da nisu u pravu, dečaka su ponovno odvezli u bolnicu gde su doktori potvrdili njegovu smrt. Otac kaže da mu nisu dali objašnjenje za ono što se dogodilo.

Porodica je zato odložila sahranu na nekoliko sati u nadi da će se dečak opet probuditi. Kasnije su ga sahranili u popodnevnim satima istog dana. Otac smatra da su doktori bili nemarni kada su lečili njegovog sina.

'Nakon što su ga oživljavali 15 minuta došli su do mene i rekli mi da je mrtav i predali mi njegovo telo. Možda ga nisu dobro pregledali. Mrtvi se ljudi ne bude i ne pričaju', zaljučio je Santos.

0 коментара:

Постави коментар