Reklame


Crnom Gorom ovih dana kruži amaterski video snimak, navodno nastao u operacionoj sali Kliničkog centra Crne Gore, na kojem se vidi postupak hirurškog uklanjanja vibratora iz organizma muškarca.
Kako piše podgorička Pobjeda, na snimku se vidi torzo osobe u plavoj lekarskoj uniformi koja u rukama drži vibrator. Snimak prati poruka da je operacija trajala oko pet sati, a da je pacijent imao sreće jer je reč o komplikovanom zahvatu. Kod lekara ga je, navodno, odvela žena, a lekari su mislili da je reč o šali dok na rendgenskom snimku nisu ugledali vibrator.

Ministarstvo zdravlja je odbilo da komentariše slučaj, navodeći da je za ispitivanje okolnosti odgovoran direktor Kliničkog centra Crne Gore. Portparolka Ministarstva zdravlja kazala je novinarki Pobjede da je za to nadležan Klinički centar.
 
Direktor KC Milan Mijović, međutim, nije želeo da potvrdi ni da demantuje informaciju da je takva operacija izvršena u ustanovi na čijem je čelu. Kratko je odgovorio da "nije video sporni snimak, a da će izjavu dati nakon što sprovedu internu istragu“.

U Lekarskoj komori Crne Gore takođe nisu videli snimak, niti su čuli za „slučaj vibrator“, ali kažu da će ga ispitati.

0 коментара:

Постави коментар