Reklame


Ceca operisana !
Prema pisanju dnevnog lista Alo pevačica Svetlana Ražnatović 2. juna ove godine završila je na operacionom stolu jer joj je pukao čir na želucu i iz tog razloga se juče nije pojavila na suđenju u Višem sudu u Beogradu.
“Ceca se žalila na intenzivne bolove još nakon koncerta koji je 12. maja imala u Stokholmu u Švedskoj, ali mislila je da je u pitanju umor. Bolovi su se i kasnije javljali, ali je sve kulminiralo drugog dana juna, kada joj je pozlilo. Lekari su ustanovili da joj je pukao čir na želucu. Pucanje, odnosno perforacija, spada u teže komplikacije u slučaju čira i zahteva momentalni hirurški zahvat”, kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je to glavni razlog što se folk zvezda juče nije pojavila na zakazanom ročištu.
Nekoliko minuta pred početak suđenja pojavio se Cecin zet Predrag Ocokoljić i njenim fanovima bilo je jasno da njihova ljubimica neće doći.
“Sudija, predajem vam otpusnu listu za svog klijenta koji je imao operaciju. Zamolio bih vas da ne čitate detalje iz medicinske dokumentacije”, rekao je Cecin advokat Goran Petronijević i napomenuo da je njegovoj klijentkinji rečeno da narednih 10 dana mora da miruje.
“Svetlana Ražnatović je pre sedam dana imala hiruršku intervenciju. O istoj ne želi da priča, uspešno se oporavlja i od 16. juna će nastaviti sa svim poslovnim i koncertnim aktivnostima”, kažu u PR sližbi pevačice.

0 коментара:

Постави коментар