Reklame


Iako mnogima zvuči kao ostvarenje sna, lokalne vlasti Teksasa ne odobrajavu servis koji je pokrenula Melisa Boret. Njena namera je da klijentima koji je potrebno sređivanje stana uz to priušti i vizuelno zadovoljstvo, s obzirom da devojke čiste u donjem vešu.
Sajt preko kog se mogu iznajmiti čistačice koje čiste u donjem vešu
Melisa Boret (26) je osnovala servis "Fantasy Maid" kako bi zaradila više novca. Ona svojim klijentima naplaćuje 100 dolara po satu za čišćenje njihovih stanova ali u donjem vešu.

Devojka je svoj posao započela u februaru ove godine, sama, a sada ima još dve devojke koje rade za nju. Njen posao je privukao i pažnju lokalne policije koja joj preti da će za svaki dan rada bez dozvole da joj naplate kaznu od 2.000 dolara.


- Sama činjenica da njeni zaposleni čiste u vešu nije dozvoljena - rekao je policajac Džonatan Stjuart i dodao da on najviše strahuje da se iza ovog posla ne krije prostitucija.

Kompanija "Fantasy Maid" zabranjuje bilo kakav bliži odnos sa klijentom.

- Ukoliko čistačica primi bakšiš ili pristane na bilo kakav fizički kontakt, odmah će biti isključena iz posla, a klijent više neće moći da dobija naše usluge - piše na internet stranici ovog servisa.


0 коментара:

Постави коментар