Reklame


Dvadesetpetogodišnji Zedi Litl iz Južne Karoline preko noći postao je internet senzacija nakon što je objavljena njegova fotografija ispod koje je pisalo “neverovatno fotogenični momak”. Njegov otac Džek Litl kaže da je Zedi godinama pokušavao da se ubaci u neku PR službu, a da je sada postao poznat samo zbog slučajne fotografije sa maratona.
Fotografija koja ga je načinila poznatim: Zedi se našao u pravo vreme na pravom mestu sa pravim osmehom
Jednostavno, Zedi se našao u pravo vreme na pravom mestu sa pravim osmehom. Naime, baš tog dana kad je dobio svoje prvo stalno zaposlenje u muzičkoj PR kompaniji, fotograf Vil King uslikao ga je prilikom trke na deset kilometara u Čarlstonu i postavio njegovu fotografiju na svoj Flikr nalog sa natpisaom “neverovatno fotogeničan dečko”.

Ubrzo potom, njegova Fejsbuk grupa imala je 800 lajkova do devet sati ujutru, a za sat vremena bilo je više od 1.700 fanova. Od kako je njegova fotografija postavljena na internet 31. marta, zabeleženo je više od 1,25 miliona poseta na Flikru.
 
- Ovo što se desilo potpuno je suludo. Zapravo je fenomenalno, jer moj sin vredno radi i uopšte nije arogantan - kaže Zedijev otac.

On dodaje da je Zedi izuzetno vredan, da ume da kuva, da je završio koledž i da pred njim stoji lepa budućnost.


- Nikad se nije bavio manekenstvom ili nečim sličnim. Zbunjuje ga ova prašina što se digla oko njega, ne zna kako da se ponaša i kad me je nazvao da mi ispriča šta se dogodilo rekao je da ne može da veruje - priča Džon Litl.

On kaže da je Zedi već pet godina u ozbiljnoj vezi.

- Moj sin je u vezi i vrlo je vezan za svoju devojku. Ne znam kako ona doživljava sve ovo - priča otac ovog mladića.

Prema pisanju loklanih novina, Zedi je sreo svoju devojku 2007. godine dok je radio u piceriji, a njih dvoje su se prošlog proleća preselili u Njujork.

0 коментара:

Постави коментар