Reklame


Hrvatska: Ubijen Srbin, na glavu mu stavljena partizanska kapa
Ispred svoje kuće u selu Krstinja kod Vojnića u karlovačkoj Županiji, ubijen je 75-godišnji Momčilo Španović. Njegovo beživotno telo bilo je prekriveno ćebetom, a na glavu mu je stavljena partizanska kapa sa zvezdom petokrakom.





Ispred svoje kuće u selu Krstinja kod Vojnića u karlovačkoj Županijiubijen je 75-godišnji Momčilo Španović, čije je telo pronađeno juče poslepodne.

Hrvatski mediji su izvestili da je Španovićev leš bio prekriven ćebetom, a da mu je na glavu stavljena partizanska kapa sa zvezdom petokrakom.

Predstavnici županijskog tužilaštva potvrdili su da se radi o nasilnoj smrti, a iako pojedini mediji izveštavaju da je zadavljen, uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije u karlovačkoj bolnici.

Sumnja se da je starac ubijen zbog para, a da je partizanska kapa stavljena na njegovu glavu kako bi se istražioci naveli na krivi trag, kaže predsednik Mesnog odbora Krstinja Predrag Gušić.

Međunacionalni odnosi u tom višeetničkom naselju više su nego dobri, rekao je on.

Španović je bio je tih i povučen, i živeo je sam u kući u selu blizu granice s BiH.

Imao je rodbinu u Beogradu. Hranio se kod jedne meštanke u selu, a kad se nije pojavio na ručku, ona je nazvala njegovu prvu komšinicu koja ga je našla mrtvog. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.