Reklame


SVRLjIG - Dvanaestogodišnja devojčica rođena sa srčanom manom iz svrljiškog sela Drajinac kod Niša, preminula je čekajući školski autobus.
Učenica šestog razreda K. T. čekala je autobus na seoskom autobuskom stajalištu i kada je stigao, a vozač otvorio vrata ona je samo ustala i odjednom pala, rekli su očevici za internet portal "južnevesti.com".

Devojčica, koja je ranije operisana zbog srčane mane, u nesvesnom stanju prevezena je u svrljiški Dom zdravlja gde su lekari više puta bezuspešno pokušali oživljavanje.

- Juče je dolazila u Dom zdravlja za redovan prepis leka, nije imala nikakve tegobe i sve je bilo u redu, ništa neuobičajeno - rekao je direktor Doma zdravlja Budimović i dodao da je istražni sudija naložio obdukciju kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

U osnovnoj školi koju je devojčica pohađala prekinuta je nastava učenicima od petog do osmog razreda u prvoj smeni jer je, kako kažu, bilo nemoguće nastaviti sa časovima.

- Deca iz Drajinca koja su sa njom putovala do škole videla su kako se sve odigralo i vest se brzo proširila među učenicima, koji su bili uznemireni i plakali su. Zaista nije bilo moguće u takvim uslovima nastaviti rad i doneli smo zajedničku odluku da prekinemo nastavu - rekao je direktor škole Zoran Nikodijević.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.