Reklame


Kada su policajci provalili vrata doma ove starice, verovali su da će pronaći marihuanu. Ali, ono što nisu očekivali jeste da će u kući 73-godišnje Darlin Mejis u Oklahomi zateći skoro dva kilograma narkotika, 276.000 dolara u kešu i poluautomatski pištolj i revolver.
Bako, bako, zašto ti je toliko veliki pištolj: Policija je u kući Darlin Mejsi (73) pronašli blizu dva kilograma narkotika, 276.000 dolara u kešu i poluautomatski pištolj i revolver

Policija je godinama pratila jedan narko klan, ali nije znala da na njenom čelu stoji lično Darlin Mejsi, za koju se veruje da je pokrivala 40 odsto tržišta marihuane u regionu, uključujući Tulsu i delove Arkanzasa, Kanzasa i Misurija.

- To je predstavljalo pravo iznenađenje. Moramo da priznamo da je za svoje godine u odličnoj formi - kaže šef policije Bobi Flojd.

Policija otkriva da za Mejisovu radi čitava vojska dilera, a među njima je i njen sin Džeri, koji je takođe uhapšen zbog posedovanja desetine hiljada dolara u kešu i skoro jednog kilograma marihuane namenjene prodaji.


Droga je pronađena u njenoj spavaćoj sobi, koja je cela mirisala na marihuanu. Vakuumirana kesa puna narkotika pronađena je u ormaru, dok su paketi novčanica obeleženi natpisom "15.000 dolara" nađeni ispod staričinog kreveta. Droga i novac nađeni su i u kupatilu, kao i u sobi u kojoj su spavali njeni unuci.
 
Kada je policija pronašla novac, rekla im je da je to njena penzija. Bakica je optužena za posedovanje marihuane radi distribucije, za održavanje prostora u kome je droga držana ili prodavana, kao i za posedovanje vatrenog oružja bez dozvole.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.