Reklame


Potpuno neočekivano, policija Beverli Hilsa je juče odbila da saopšti nalaz obdukcije tela Vitni Hjuston (48), koja je u subotu nađena mrtva u kadi hotelske sobe u Los Anđelesu.

- U ovom trenutku ništa nećemo saopštiti - izjavio je Džon Kejds iz Odeljenja za forenzičku patologiju Los Anđelesa.

Izvor E! televizije je rekao da je policija stavila ruku na izveštaj sa autopsije jer bi objavljivanje bilo kakvih detalja iz njega moglo da ugrozi istragu koja je u toku.

Policija je ranije saopštila da "nema očiglednih znakova kriminalih radnji", ali je odbijanje da se saopšte nalazi pobudilo sumnju da je obdukcijom pronađeno nešto neočekivano. Uobičajena praksa u SAD je da forenzičari saopšte ili da je poznat uzrok smrti, ili da će ostati nepoznat do završetka toskikoloških analiza, koje mogu trajati nedeljama.


Poslednji put je ova praksa prekršena prilikom istrage smrti kralja popa Majkla Džeksona, pa je sigurno da će ćutnja policije Beverli Hilsa zakuvati teorije zavere. U međuvremenu, američki mediji listom barataju pretpostavkom da se Vitni Hjuston udavila kada je, pod uticajem lekova i alkohola, zaspala u kadi hotelske sobe.

Čula se sa majkom pola sata pre smrti
Štampa prenosi i da se majka Hjustonove, Sisi, poslednja čula sa svojom kćerkom pola sata pre nego što je pevačica preminula, te da tokom razgovora nije zaključila da Vitni ima bilo kakvih problema.
U sobi hotela "Hilton" na Beverli Hilsu nađeno je šest bočica sa tabletama, među kojima je bio i "ksanaks", jaki antidepresiv. Policija u sobi nije zatekla drogu ili alkohol. Ipak, policija veruje da je pevačica pila alkohol ranije te večeri, a zatim i lekove, što je kombinacija koja ju je uspavala u kadi.

Vest o smrti Vitni Hjuston saopštila je njen publicista Kristen Foster.

Iz policije kažu da su dobili poziv u 15.43 u subotu i nakon pokušaja reanimacije njena smrt je proglašena u 15.55. Prvi izveštaji su govorili da nije bilo znakova nasilne smrti.


Bobi Braun nije odložio nastup u Memfisu zbog smrti Vitni Hjuston


 Ova vest pogodila je i pevačicinog bivšeg supruga Bobija Brauna, koji je očajan od kako je čuo za tragičnu vest. Međutim, on je sinoć nastupio na zakazanom koncertuu Memfisu sa svojim bendom "New Edition", a u jednom momentu je kroz oči pune suza pred publikom uzviknuo "Vitni, volim te!".
VIDEO > Obožavaoci su se okupljaju oko hotela u kome je diva preminula:

Hjustonova je dobitnica dva Emija, šest Gremija i 30 muzičkih nagrada "Bilbord". Popularna pevačica je poslednjih godina imala problema sa alkoholom, drogama, kao i raznim lekovima za smirenje, koji su joj isuviše često škodili.

Pokušavala je više puta da se vrati na veliku scenu ali joj to nikada nije pošlo za rukom. Mnogi obožavaoci najviše će je pamtiti po velikim hitovima iz osamdesetih godina prošlog veka poput "I'll will always love you" i "I wanna dance with somebody".

Inače, najpoznatiji britanski muzički producent Sajmon Kauel je nedavno pregovarao sa Vitni o njenom učešću u poznatom serijalu "X faktor", ali nisu uspeli da postignu dogovor.Višegodišnja borba sa drogom i alkoholom

Hjustonova se godinama borila sa zavisnošću od droge i alkohola, ali je poslednjih meseci delovalo kao da je ipak uspela da se izvuče iz kandži poroka i planirala je veliki povratak na muzičku scenu.

Međutim, Vitni je viđena u petak uveče kako napušta holivudski klub "Tru" u izuzetno alkoholisanom stanju. Vidno pripitu pevačicu iz kluba je izvodilo obezbeđenje, a na njenim zglobovima i nogama vidne su bile sveže ogrebotine koje su krvarile.

0 коментара:

Постави коментар