Reklame


Gej aktivista Piter Tatčel tvrdi da je Hjustonova počela da se drogira jer je morala da krije svoju seksualnostVolela je žene?!
Vitni Hjuston je bila lezbijka, tvrdi gej aktivista Piter Tatčel i dodaje da je pokojna pop-diva počela da se drogira jer nije mogla da se nosi sa svojom seksualnošću!

- Bila je najsrećnija osamdesetih, kad je bila u vezi sa svojom asistentkinjom Robin Kraford. Uzrok njene nesreće je nemogućnost da održi svoju gej vezu - rekao je Tatčel.


On je kazao da je Hjustonova pribegla narkoticima i alkoholu tek kad se udala za Bobija Brauna.

- Vitni se udala za Bobija samo zbog pritiska javnosti - dodao je Piter, čiju priču potvrđuju navodi iz Braunove knjige iz 2008, u kojoj je bivši muž pokojnice napisao da se ona udala za njega samo da bi prestale priče da je lezbijka.

Prodaje se vila
Vila u kojoj je Vitni živela pošto se udala za Bobija Brauna prodaje se za 1,75 miliona dolara. Bivši supružnici bezuspešno su pokušavali da je prodaju dve godine posle razvoda.

Bobi peva posle sahrane


Bobi Braun, bivši muž pokojne Vitni Hjuston, održaće koncert u Konektikatu nekoliko sati posle njene sahrane.

Članovi porodice preminule pevačice ipak su zvanično pozvali Brauna na pogreb, iako je među njima bilo mnogo onih koji su se tome protivili.

0 коментара:

Постави коментар