Reklame


Slavna američka pop pevačica Vitni Hjuston iznenada je preminula u 48. godini života. Iako uzrok smrti još nije zvanično potvrđen, pevačica se najverovatnije udavila u kadi hotelske sobe, gde ju je i pronašao jedan od njenih telohranitelja.
U sobi hotela "Hilton" na Beverli Hilsu, gde je pevačica odsela pronađene su bočice tableta, koje su joj izdate na recept od strane njenog lekara, te američki mediji spekulišu da se Hjustonova možda slučajno predozirala i zatim udavila u kadi, gde ju je telohranitelj i pronašao.

Čula se sa majkom pola sata pre tragedije
Štampa prenosi i da se majka Hjustonove, Sisi poslednja čula sa svojom kćerkom pola sata pre nego što je pevačica preminula, te da tokom razgovora nije zaključila da Vitni ima bilo kakvih problema.
Vest o smrti Vitni Hjuston saopštila je njen publicista Kristen Foster. Njeno telo je pronađeno u "Hilton" hotelu gde je njen mentor, veliki muzički mogul Klajv Dejvids u subotu držao veliku žurku povodom dodele Gremi nagarada.


Iz policije kažu da su dobili poziv u 15.43 u subotu i nakon pokušaja reanimacije njena smrt je proglašena u 15.55. Prvi izveštaji govore da nije bilo nikakvih znakova nasilne smrti poznate pevačice.



Bobi Braun nije odložio nastup u Memfisu zbog smrti bivše žene



 Ova vest pogodila je i pevačicinog bivšeg supruga Bobija Brauna, koji je očajan od kako je čuo za tragičnu vest. Međutim, on je sinoć nastupio na zakazanom koncertuu Memfisu sa svojim bendom "New Edition", a u jednom momentu je kroz oči pune suza pred publikom uzviknuo "Vitni, volim te!".

Obožavaoci su se okupljaju oko hotela u kome je diva preminula:

Hjustonova je dobitnica dva Emija, šest Gremija i 30 muzičkih nagrada "Bilbord". Popularna pevačica je poslednjih godina imala problema sa alkoholom, drogama, kao i raznim lekovima za smirenje, koji su joj isuviše često škodili.

Pokušavala je više puta da se vrati na veliku scenu ali joj to nikada nije pošlo za rukom. Mnogi obožavaoci najviše će je pamtiti po velikim hitovima iz osamdesetih godina prošlog veka poput "I'll will always love you" i "I wanna dance with somebody".

Inače, najpoznatiji britanski muzički producent Sajmon Kauel je nedavno pregovarao sa Vitni o njenom učešću u poznatom serijalu "X faktor", ali nisu uspeli da postignu dogovor.


Višegodišnja borba sa drogom i alkoholom

Hjustonova se godinama borila sa zavisnošću od droge i alkohola, ali je poslednjih meseci delovalo kao da je ipak uspela da se izvuče iz kandži poroka i planirala je veliki povratak na muzičku scenu.

Međutim, Vitni je viđena u petak uveče kako napušta holivudski klub "Tru" u izuzetno alkoholisanom stanju. Vidno pripitu pevačicu iz kluba je izvodilo obezbeđenje, a na njenim zglobovima i nogama vidne su bile sveže ogrebotine koje su krvarile.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.