Reklame


Generalnog direktora „Srbijagasa“ zavela 16 godina mlađa Šišmanovićka na snimanju „Magazina In“ u studiju Pinka


Staje pred matičara.
Na snimanju emisije „Magazin In“, koja će biti emitovana u subotu u 18 časova na Pinku, sreli su se Dušan Bajatović (45), generalni direktor „Srbijagasa“ i jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji, i zgodna, a sveže razvedenavoditeljka Katarina Šišmanović (29)!
Poznato je da se Bajatović vešto odupire braku i ozbiljnim vezama, ali izgleda da mu je Katarina baš, onako, „legla“.

- Već ispred studija su razmenili nekoliko rečenica, a po osmehu gospodina Bajatovića videlo se da mu se Katarina dopala na prvi pogled! Bogami, nije ni ona bila ravnodušna - kaže za Kurir sagovornik koji se zatekao na licu mesta:
- On je i ranije govorio da je idealan tip žene koja bi ga osvojila - visoka, zgodna crnka! Eto, zato i mislim da će ovde biti svašta, jer su i tokom snimanja sevale varnice!

Pozvali smo i Bajatovića i Šišmanovićku, ali oboje su ostali nedostupni. Zato smo nazvali Zoranu Pavić, koja je takođe gostovala u emisiji, da nam prenese svoje utiske.
- Dušan je izuzetno šarmantan, duhovit i odličan sagovornik, tako da je na snimanju bilo fantastično! Bez problema je prihvatio sve naše predloge za organizaciju svadbe, tako da sam ja sa svojim bendom već spremna za veselje, samo da izaberu mesto! - poručila je pevačica.

Ona je uverena da voditeljka emisije „Sve za ljubav“ može da počne da bira venčanicu.
- Katarina je u jednom momentu čak rekla: „Žao mi je što nisam ponela prsten, pa da veridba bude javna“. Naočigled svih dešavala se krajnje nesvakidašnja romansa... I Miki Đuričić se ponudio da pripomogne i da im organizuje „48 sati svadbu“ da ne bi odugovlačili - otkriva Zorana.

Boemi opevali Bajatovića

Na Jutjubu pojavio se spot u kojem dvojica muškaraca koji sebe nazivaju Boemi pevaju o Bajatoviću.
Znaš li, mala, da sam veći dasa nego Dule iz Srbijagasa?
Man’ se mala, ne diraj barabu, satraću te kao traktor žabu.

Hvala tebi, Bajatović Dule, svud je toplo, znatno iznad nule.
Ima gasa, Srbija ne brine, moja mala voli da se skine.
Ona znade da sam veći dasa nego Dule iz Srbijagasa...

Katarina voli moćne muškarce

Katarina Šišmanović, voditeljka emisije „Sve za ljubav“, 2008. godine bila je u vezi s Milanom Popovićem, sadašnjim verenikom Severine Vučković. Posle raskida, 2009. ušla je u vezu s Goranom Stamenkovićem, vlasnikom „Imoušna“. Ni ta ljubav nije dugo trajala, a voditeljka se već u avgustu iste godine udala za slovenačkog biznismena Dejana Kitića, od kojeg se razvela u aprilu 2011. godine.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.