Reklame


Koliko god da ste spremne da stavite partnerovo zadovoljstvo ispred sopstvenog, posle izvesnog vremena osetićete ogromno nezadovoljstvo. Zato preduzmite nešto i počnite i sami da uživate u strasnim zagrljajima.

Istraživanja pokazuju da čak 60 odsto žena lažira orgazam. Različiti su motivi zbog kojih to rade, ali na ubedljivom prvom mestu je potreba da se partner oseća kao veliki ljubavnik. Žene su spremne da se odreknu svog zadovoljstva zbog partnerove sreće, a mnoge se boje da pričaju o tome sa svojom jačom polovinom. 

 
Stručnjaci napominju da je to velika greška, koja može da ugrozi vezu. En Huper, britanski seksolog, savetuje šta treba da preduzmete da bi se iz strasnih zagrljaja s vašim partnerom izrodio jedan eksplozivni orgazam.
 
Žene masturbacijom vrhunac mogu postići za manje od četiri minute, dok im čak pet puta više vremena treba za postizanje orgazma s muškarcem. Kako ipak ne biste zapostavile svog muškarca, donosimo vam i nekoliko poza u kojima žene najčešće doživljavaju veliko uzbuđenje.
 
Naučite da uživate
Kada žena kaže da ne uživa u penetraciji, to znači da nije dovoljno ovlažila i da je seks prerano počeo.
Vlaženje kod žene nije mehanički proces, već rezultat njene opuštenosti i uzbuđenosti, koji varira od odnosa do odnosa. Ukoliko vas partner nije dovoljno uzbudio, recite mu šta želite ili jednostavno pokušajte kasnije, kada budete više raspoložene.
S vibratorom
Oba partnera treba da legnu na bok, s tim što je žena ležima okrenuta muškarcu. Žena vibratorom stimuliše klitoris i ostatak tela. U ovoj pozi nema kontakta očima, no prepustite se jedno drugome i iskoristite blagodati pulsirajuće naprave.
 
Na muškarcu
Ženama je ova poza dobra jer mogu da kontrolišu akciju, a ujedno da na muškarčevoj pubičnoj kosti stimulišu klitoris. Istovremeno muškarac može stimulisati grudi svoje partnerke, što će je još više uzbuditi.
 
Doggy style
Iako u ovoj pozi nema kontakta očima, može vas dovesti do vrhunca ako ste maštoviti. kako bi uzbuđenje bilo veće, mušarac treba stimuliše erogene zone svoje partnerke.
 


0 коментара:

Постави коментар