Reklame

Peđa d Boj izbačen iz rijalitija „Parovi“ na Hepi televiziji, jer je fizički nasrnuo na svoju partnerku Anu

Peđa d Boj po ko zna koji put pokazao je da pod dejstvom alkohola ne ume da se kontroliše, ne vodi računa šta priča i uvek se sa nekim posvađa. Ovog puta meta njegovih ispada bila je Ana, sa kojom je ušao u rijaliti „Parovi“ s namerom da dogura do vredne nagrade. Ali..
- Ti ćeš mene da vređaš! Ti si kreten! Glupača! – vikao je u salonu, ali se čulo u svim delovima kuće. – Ti ćeš mene da pitaš da li sam ja pravio dete pod vijagrom? Sram te bilo! Ti ćeš da vređaš moju ćerku!?
I, mada su drugi pokušali da mu objasne da ga Ana nije uvredila, on je terao svoju priču.

U jednom trenutku Ana je izašla iz spavaće sobe i povikala:
- Prestani da me vređaš! Uvek ista priča kad se napiješ! Sram te bilo! Ti ćeš mene da nazivaš glupačom! Videćeš šta če te snaći!
Pošto je otišla u sobu, Peđa je nastavio da viče, proziva je, a onda je rekao: - Smesta da si izašla iz mog kreveta! Da te nisam video da si spavala u njemu!
Zaleteo se u sobu i gurnuo je Anu s kreveta. Devojka je pala s kreveta, počela da plače, a odmah su pritrčali Nikola Paunović, Strahinja Mladenović, Darko, Bucka...
Devojke su smirivale Anu.
Produkcija je, odmah reagovala i istog trenutka je Peđi rečeno da se spakuje i napusti luskuznu vilu, gde je boravio sa ostalim gostima.
- Pijan sam, hteo sam da se napijem, ali nikog nisam vređao – rekao je Peđa. – Ona je meni uvredila ćerku.
- Nije ni ona tebe uvredila – rekao je Ivica, partner Alke Vuice. – Pitala te da li ti se diže k..ta. Nije ti pomenula ćerku, Preterao si. Ne maši više rukama. Lupetaš samo.
Po izlasku Peđe i Ane iz vile, dugo se komentarisalo o događaju, a Ivica je rekao Alki: - Kad ga budem video napolju nalupaću mu šamare, budala jedna, debil.
Niko od takmičara nije podržao Peđu d Boja i ono što je uradio.
-Šteta. Kad je trezan, vrlo je šarmantan, ali alkohol... – rekla je Ceca Kitić, pošto, očito, ona najbolje zna.

HEPI NE TOLERIŠE NASILJE!

Iz telvizije Hepi, stiglo je obaveštenje:
- Zbog toga što je grubo prekršio civilozovane norme ponašanja, ali i ugovor televizije Hepi, o učešću u prestižnom rijalititju „Parovi“, Predrag Jovanović, alijas Peđa d Boj, udaljen je iz serijala, do kraja ove sezone. Time što je nasrnuo na svoju partnerku Anu, sa kojom se takmičio za glavnu nagradu, izgubio je svaku dalju mogućnost vraćanja u serijal. Televizija Hepi neguje slogan – Srećna televizija, te se bori protiv svakog vida nasilja.
Rijaliti „Parovi“ proizvod je domaće produkcije, s namerom da se pokaže lice i naličje džet seta, kako u Srbiji, tako u svetu, da se građanima približe forme onog o čemu običan svet sanja, pa televizija ima odgvoornost da se na kanalu Srećne televizije ne emituje ništa što ukazuje, ili poziva na nasilje. I ubuduće će televizija Hepi, oštro sankcionisati svaki pokušaj nasilja.

0 коментара:

Постави коментар