Reklame


Penti Arajarvi, muž Tarje Halonen, predsednice Finske, uhvaćen kako izbezumljeno blene u dekolte princeze Meri, supruge danskog princa Frederika


KOPENHAGEN - Izgubio se skroz!
Danska princeza Meri doživela je strašnu neprijatnost kad je tokom večere koju je priredila za državne zvaničnike uhvatila Pentija Arajarvija, muža finske predsednice Tarje Halonen, kako pilji u njen dekolte.


Na videu koji je preplavio internet vidi se kako prvi „džentlmen“ Finske, koji je tokom večere sedeo pored princeze, u jednom momentu, kad se ona okrenula ka drugom gostu, zuri u njene grudi. Arajarvi se čak nije ni trudio da bude diskretan već je naočigled ostalih gostiju tupo blenuo u princezin dekolte.

Posle nekoliko trenutaka ona se okrenula ka Arajarviju i uhvatila njegov izbezumljen pogled. Na snimku se vidi da joj je bilo veoma neprijatno, dok je on momentalno okrenuo glavu na drugu stranu.

Princeza je ipak, uspela da se iskontroliše, pa je sa blagim osmehom na licu rukom prešla preko svog dekoltea, pokušavajući da popravi haljinu. Posle toga oboje su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo.

Princeza Meri je poreklom sa Tasmanije, a od 2004. udata je za danskog princa Frederika. Upoznali su se u jednom pabu u Sidneju tokom Olimpijade 2000. godine. Njihovo venčanje izazvalo je veliku medijsku pažnju i predstavljeno je kao moderna bajka u kojoj se princ zaljubljuje u običnu devojku koja nije plave krvi.

Zasad se ne zna kako je na ovaj gaf svog muža reagovala prva dama Finske. Ona sa Arajarvijem, koji je inače doktor, ima jednu ćerku.


Holandski princ juče povređen u lavini u Austriji
Mlađi sin holandske kraljice Beatris, princ Friso (44) teško je povređen u lavini u Austriji i njegov život je u opasnosti. Holandska vlada saopštila je da je princ Friso u petak bio 15 minuta zatrpan lavinom u skijalištu Leh, odakle je prenet u bolnicu u Insbruku, gde sada leži na intenzivnoj nezi. Lekari kažu da je njegovo stanje stabilno, ali je njegov život i dalje ugrožen. Kraljevska porodica je na skijanju u selu Leh, gde je poslednjih dana palo mnogo snega.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.