Reklame

Sobodan Rajković
Neodoljiv, neumoljiv - Svetlana Ražnatović pre šest meseci započela romansu sa mladim fudbalerom. Upućeni kažu da je on čest gost u Cecinoj vili, gde pevačica izdržava kaznu kućnog zatvora
Svetlana Ceca Ražnatović
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (38)  je već šest meseci u vezi sa fudbalerom Slobodanom Rajkovićem (22)! Kako saznaje Press, nakon godinu i po dana prijateljstva njih dvoje su shvatili da gaje dublja osećanja i započeli su romansu.
Iako se po gradskim kuloarima šuška da se Ceca zabavlja sa jednim starijim rukometašem, istina je drugačija. Naime, čest gost Cecine vile u Ljutice Bogdana nije rukometaš, već mladi fudbaler Rajković koji igra u Nemačkoj i koristi svaki slobodan trenutak da doputuje u Beograd i poseti svoju „prijateljicu".
- Ceca i Slobodan su se upoznali pre godinu i po dana preko zajedničkih prijatelja na jednoj zabavi, nakon čega je fudbaler bio gost na svim pevačicinim slavljima. U početku su se viđali samo u krugu prijatelja, a kasnije je njihovo druženje postalo intenzivno i već šest meseci su u romansi.
On ju je posećivao tokom njenog izdržavanja kazne i pozvao ju je da nakon isteka bude njegov gost u Nemačkoj kako bi se privikla na slobodu, a ujedno bila udaljena od medija - kaže naš izvor, i dodaje da novopečeni par još uvek ne želi da otkrije romansu.
- Njih dvoje čak ni mnogim zajedničkim prijateljima nisu priznali da su zajedno, iako su svi primetili promenu u njihovom odnosu. Kad boravi u Beogradu, Slobodan često izlazak u grad zameni večerom kod Cece - ističe naš izvor.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.