Reklame


EKSKLUZIVNO ZALJUBILA SE U KUĆNOM ZATVORU

Folk zvezda već dva meseca u vezi s Aleksandrom, bivšim rukometašem i bliskim prijateljem Vlade Mandića


Zatvorena i zaljubljena!
Svetlana Ražnatović je već dva meseca u vezi s bivšim rukometašem Aleksandrom, inače bliskim prijateljem Vladimira Mandića, saznaje ekskluzivno Kurir!

- Ceca i Saša se poznaju nekoliko godina, ali su ljubavne varnice između njih sevnule pre nešto više od dva meseca, kad je došao u njenu kuću u Ljutice Bogdana u društvu zajedničkih prijatelja. On odavno ne igra rukomet, živi na relaciji Beograd-Beč, u Austriji vodi privatni biznis, i ima 39 godina. Svojevremeno je bio u kratkoj vezi s Katarinom Rebračom, ali se nikada nije eksponirao - otkriva izvor Kurira blizak folk zvezdi.


Od Arkanove smrti pevačica se nikada nije pojavljivala s nekim momkom u javnosti, a naš sagovornik ističe da će ovoga puta napraviti presedan, jer se baš zaljubila. Aleksandrovu promociju možemo očekivati tek posle 22. februara, pošto joj tada ističe kazna kućnog zatvora.

- Sa Cecom se viđa sve češće i, kako sada stvari stoje, na pomolu je velika romansa. Iako nije oduševljena tom idejom, Ceca će ga verovatno javnosti predstaviti već krajem meseca. U planu je da posle nekoliko nastupa zajedno otputuju u neku egzotičnu zemlju. Potom će uslediti njena velika promotivna turneja, na kojoj će joj Saša, sasvim sigurno, biti stalni pratilac - naglašava naš sagovornik.

0 коментара:

Постави коментар