Reklame


Luku Bojovića (39), jednog od najtraženijih srpskih kriminalaca, odala je ljubav prema supruzi Barbari, s kojom ima troje maloletne dece i bez koje nije mogao da živi, piše španski dnevnik “ABC”.
Luka Bojović
Ovaj dnevnik napominje da je Bojović, koji je uhapšen pre 11 dana u Valensiji, bio spreman da suprugu prati i živi gde god bi ona poželela, a o njihovoj ljubavi svedoči i nekoliko ljubavnih pisama sa probodenim srcima koje mu je Barbara slala, a koje su nađeni u stanu u kome su bili i oružje i više od pola miliona evra zarađenih, kako se sumnja, od prodaje droge.

Španski dnevnik Barbaru opisuje kao prelepu ženu duge tamne kose, za koju komšije tvrde da je dobra domaćica i majka za koju niko ne bi rekao da je žena kriminalca. Svaki dan je vodila decu u školu i pratila ih na tenis, plivanje i fudbal, gde su imali svoje privatne trenere.

Mediji napominju da je njihov devetogodišnji sin imao otvoren bankarski račun na svoje pravo ime i da je pohađao najelitniju školu. Bojović je suprugu i decu, o kojima je inače brinuo njegov kum Vladimir Mijanović Zuba, viđao o vikendima i praznicima.


Poternica zbog bega
Srđan Petrić, advokat iz Zenice, negira da je njegov brat Siniša Petrić - Zenica, uhapšen sa Lukom Bojovićem, likvidirao 95 albanskih zatvorenika na Kosovu.
- U Valensiji je uhapšen da bi se vratio na izdržavanje kazne - rekao je Srđan Petrić.
Ovaj dnevnik navodi da je dan pre hapšenja Mijanović doputovao u Las Palmas i od tada je praćen, a da bi zavarao policiju menjao je taksi vozila.

Španska policija je međutim dobila informaciju da treba u restoranu u centru Valensije da se sastane sa trojicom muškaraca među kojima je Bojović.

 Inspektori su opkolili restoran, sačekali da ručaju, a zatim prišli stolu.

- Mi smo policajci, spremite dokumenta - rekao je policajac u civilu koji je prišao njihovom stolu.

Bojović je upitao “zašto mi, zato što smo stranci”.

- Nismo počinili nikakav zločin - rekao je Luka, ustao je i nastavio da govori na srpskom.

Policajci su ga upitali ima li da plati račun, na šta je odgovorio “naravno” i ostavio 300 evra. Sa Bojovićem su uhapšeni Vladimir Milisavljević, Siniša Petrić - Zenica i Mijanović.

0 коментара:

Постави коментар