Reklame


Zmija zbog dečka prekinula turneju?!
Nakon što su mediji objavili izjavu Vesne Zmijanac (54) da je skorašnju turneju u Australiji prekinula zbog nekorektnosti organizatora, redakciji našeg lista javio se Danilo Vranešević iz agencije „Balkantim“, koji iznosi tvrdnje suprotne pevačicinim.
Vranešević kaže da folkerka nije održala sve nastupe, da se bahato ponašala, svađala se sa svojim emotivnim partnerom Željkom Rstovićem (40), da bi devet dana pre isteka ugovora napustila „zemlju kengura“, zadržavši kompletan honorar! 
- Ne želim da degradiram lik i delo gospođe Zmijanac, ali mi je krivo što sam u medijima video njene izjave da je ona ta koja nije ispoštovana. Ona je odavde otišla sa 28.000, 29.000 australijskih dolara, plus je njen gospodin bio o mom trošku ovde. Ona nije odradila dva zakazana nastupa, a i naš ugovor ističe tek danas, 11. januara - ističe Vranešević.
Vesna je u Australiju doputovala s Rstovićem, klavijaturistom Bojanom Jovanovićem i pevačicom Majom Ilić, ali je tražila da promeni hotel od pet zvezdica i da se angažuje još jedan klavijaturista! Mendažer tvrdi da je na prvom koncertu u Pertu bilo svega 200 ljudi, iako se očkivalo 400.
Tu, međutim, muke tek počinju, priča Vranešević:
- Tražila je da putuje na Gold kost, što joj je i bilo udovoljeno. Obezbedili smo joj hotel A kategorije „Windham“, ali ga je ona napustila i otišla u hotel niže kategorije, iako je ovaj prvi već bio skupo plaćen. U Gold kostu je prodala samo 176 karata, onda je pevala u Melburnu. Na tom nastupu nije bila zadovoljna jer je tu noć gospodin Rstović ostao u hotelu. To veče je prodato samo 168 karata, da bi idući nastup bio u prelepoj sali Makedonskog centra, gde je dotična zahtevala još jednog pevača, zbog opterećenosti i umora. Naravno, ispunili smo i tu njenu želju. Pevač Marko Mitrović doleteo je iz Sidneja u Melburn. To veče prodato je 212 ulaznica i gazda je zamolio da Vesna peva i sutradan na istom mestu uz garancije pune sale, na šta je burno reagovala, a gospodin Rstović je predložio da joj se ponudi 1.000 dolara više i da neće biti problema. Pristala je, ali uz vidnu nervozu - pripoveda Vranešević, koji je Zmijančevu potom smestio u elitni hotel u Sidneju, ali je tamo ostala dva dana od plaćena četiri, da bi tek tada počeli pravi problemi:
- Vesna i Željko su se posvađali naočigled svih prisutnih u Srpskom centru! Na njen zahtev, predao sam Željku njegov pasoš i preneo mu njenu poruku da odmah otputuje, na šta je on burno reagovao. Između 23 i 3.30, Vesna i Željko su se svađali u Srpskom centru, intervenisala je policija, a sve je zabeležila i kamera.
Posle toga, nekoliko sati pred Novu godinu, Rstović je otputovao, a Vesna je počela da postavlja uslove za nastup:
- Tražila je da peva samo dva bloka po 45 minuta, nije htela da daje intervjue ni da se slika s gostima, a lokal je napustila u 00.35. Publika se žalila „Balkantimu“, ali to je prošlo kako je prošlo - konstatuje Vranešević, kome je Vesna od 2. januara, kako tvrdi, bila nedostupna.
- Iskreno se izvinjavam u ime „Balkantima“ Srpskim centrima u Melburnu i Sidneju i Makedonskom centru u Melburnu zbog otkazanih nastupa Vesne Zmijanac, kao i publici u Adelejdu - zaključuje Vranešević.

Željko Rstović: To nije istina!
Pevačicin partner i saputnik Željko Rstović demantuje Vraneševićeve tvrdnje:
- Vesna je u Atini, a njen telefon je kod mene. Šokiran sam time što mi pričate jer je to jedna velika neistina! Niti je bilo nekih problema na nastupima niti je Vesna ispala neprofesionalna. Napravila je mnogo dobru atmosferu na svakom nastupu. Oni nisu imali nikakav potpisan ugovor, a i ona nije ispoštovana finansijski. Odradila je osam nastupa, ali su oni hteli još, a da ne daju novca koliko je ona tražila. A što se tiče policije i nekih naših svađa, to mi je zaista smešno! Vratili smo se jer ona nije htela na taj način da radi više - rekao je Željko za „Alo!“.

Menadžer iz Sidneja: Nije se pojavila na nastupu!
Menadžer Srpskog centra u Sidneju, Mihael, za „Alo!“ potvrđuje Vraneševićeve navode:
- Iako je imala zakazan drugi nastup u Sidneju, Vesna se nije pojavila, pa čak ni javila da otkazuje. Karte su se uveliko prodavale i naravno da smo ljudima morali da vratimo novac. Njen dečko, onaj Željko, svađao se s njom, napravio s*anje, zvao policiju i svašta pričao. Jako neozbiljno! A i za Novu godinu žena je pevala do pola jedan, iako dogovor naravno nije bio takav. Otišla je bez pozdrava!

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.