Reklame


Svaka druga ili treća žena glumi orgazam, a kao najčešći razlog lažiranja vrhunca uživanja u seksu navode želju da sačuvaju partnera, govore svetska istraživanja. I podaci sa ovih prostora govore da žene manje uživaju u seksualnim odnosima od muškaraca, skoro polovina nije zadovoljna posle ljubavnog čina. Partneru to neće priznati iz istih razloga kao sapatnice iz Evrope, ili iz verskih, moralnih predrasuda, vaspitanja.
Svaka druga ili treća žena glumi orgazam: Da li sad folira?
 
Američka istraživanja pokazuju da žene simuliraju orgazam kako bi ugodile egu svog partnera i sprečile da im bude neveran. Istraživanje je prvo pokazalo da žene više simuliraju tokom polnog odnosa od muškaraca. Polovina ispitanica oseća krivicu zbog “lažiranja”, ali prikrivaju istinu zbog zadovoljenja partnera, piše portal Žena.rs.

Istraživanje sprovedeno u Britaniji pokazalo je da više od 40 odsto žena glumi orgazam. A kao najčešće razloge za to navode neraspoloženje, slabljenje emocija, ugađanje partneru po svaki cenu, dosadan ljubavni čin...


Seks kao dužnost


Često se dešava da muškarci insistiraju na seksu iako žene nisu u da tom trenutku raspoložene. U toj situaciji žena zbog osećaja dužnosti i želje da ugodi partneru pristaje na seks, ali zbog sopstvenog neraspoloženja ne može da doživi orgazam. U slučaju da za parnera izabrale lošeg ljubavnika, glumljenjem orgazma pokušavaju da mu podignu ego i to na ušrtrb svog zadovoljstva.

Muškarcima uglavnom nije važno da menjaju nešto u načinu vođenja ljubavi, bitan im je samo rezultat - erekcija. I u Srbiji vlada značajna razlika između polova u shvatanju preduslova za dobar i uzbudljiv seks. Tako 68 odsto muškaraca smatra da je najvažnija jaka erekcija. Skoro isti toliki procenat žena, s druge strane, prednost daje maženju (67 odsto), mada ne zanemaruju ni partnerovu erekciju (54 odsto).

Problem je sledeći: U dugogodišnjim vezama seks više nije uzbudljiv i izazovan. Ženama je već poznat svaki partnerov potez i više ništa ne može da ih uzbudi. Seksualna aktivnost im je dosadna. Zato orgazam odglume jer žele da se sve što pre završi.

Ženama su ključ uspeha u seksualnom činu snažne emocije. Njihovo slabljenje za žene znači isprazan i površan seks. Obično se odvija u vezama u kojima je nestala ljubav, a ostala navika. Zapravo je i seks samo jedna navika, a žena je nerado odrađuje. Glumi orgazam kako bi partneru pokazala da je završila i da je vreme za spavanje.

Kada partner ne može iz raznih razloga da dovede do vrhunca žene pribegavaju samozadovoljavanju. Najnovije istraživanje univerziteta Rutgers u Americi pokazalo je da žene drugačije doživljavaju orgazam kada se same stimulišu i kada to čini partner. Tokom seksualnog uzbuđenja, kod žene se aktivira čak 30 tačaka u mozgu uključujući centre za odlučivanje i maštanje dok se, prema istraživanju naučnika u Holandiji, pojedina mesta isključuju ako ih stimuliše partner. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.