Reklame


Posle svakodnevnih kritika medija i pojedinih javnih ličnosti u vezi s filmom „U zemlji krvi i meda“ i rediteljkom ostvarenja Anđelinom Džoli, u sredu uveče u emisiji „Piramida“ glumica Bojana Maljević je izjavila da srpski glumci iz ovog filma prolaze i gore, budući da dobijaju preteće poruke!
- Mojim srpskim kolegama iz filma „U zemlji krvi i meda“ stižu anonimne preteće poruke – izjavila je Maljevićeva u emisiji produkcije „Adrenalin“ na temu navodne medijske hajke u Srbiji na film holivudske zvezde. Ovom izjavom Bojana je šokirala voditeljku emisije Ljljanu Nestorović, ali i druga dva gosta, glavnog i odgovornog urednika NIN-a Nebojšu Spaića i predsednika beogradskog odbora DSS-a Andreju Mladenovića. Ljiljana Nestorović tvrdi kako nije imala vremena da se više posveti ovoj šokantnoj izjavi glumice.
- Tačno, Bojana je iznela tu neverovatnu informaciju, ali znate da u „Piramidi“ postoji predviđeno vreme za svaku temu, te da zbog te minutaže nismo stigli podrobnije da obradimo njenu izjavu. Žao mi je što je tu informaciju Bojana izrekla pred istek vremena predviđenog za tu temu – izjavila je Nestorovićeva, a kada smo došli do Bojane Maljević, ona nam je otkrila još neke šokantne detalje.

- Da sam htela da kažem imena mojih kolega kojima su upućene pretnje, zar ne mislite da bih to rekla u emisiji? Prestanite da se bavite takvim stvarima! – vikala je Bojana, koju smo potom pitali zbog čega je spominjala pretnje u „Piramidi“ ako sada želi da se to zataška?
- Nisam imala dovoljno vremena da pričam o temi koja se odnosi na hajku na glumce iz filma „U zemlji krvi i meda“, ali svakako nisam i neću imati nameru da otkrijem ime kolege kome prete. Pa zamislite da kažem ime! Shvatite, čovek kome prete je u problemu! – izjavila je Maljevićeva, koju smo upitali zbog čega njen kolega pretnje ne prijavi policiji.
- Anonimne pretnje su prijavljene policiji i oni se sada bave time i nije reč samo o jednom mom kolegi već o dvojici – rekla je glumica.
Pošto su dvojica najpoznatijih protagonista Anđelininog ostvarenja Goran Jevtić i Nikola Đuričko, probali smo da ih upitamo da li su pretnje o kojima se govori upućene njima. Jevtić nije odgovorio na naše pozive, dok se Đuričko javio na telefon.
- Znam o čemu se radi, ne želim da učestvujem u vašoj anketi – rekao je Đuričko pre nego što smo mu postavili pitanje, a kada je čuo o čemu se radi, kratko je prokomentarisao:
- Ne želim da pričam s vama.

Anđelina ne dolazi na beogradsku premijeru!
Iako je u nekim medijima i preko svojih prijatelja poručivala da želi prisustvovati beogradskoj premijeri svog filma „U zemlji krvi i meda“, Anđelina Džoli, kako tvrde distributeri ovog ostvarenja, doći će samo na prvo sarajevsko prikazivanje svog dela zakazano za 14. februar, Dan zaljubljenih.

Branko Đurić Đura: Ne znam ko je Bojana Maljević!
O pretnjama srpskim glumcima o kojima je u „Piramidi“ pričala Bojana Maljević, popričali smo i s bosanskim glumcem Brankom Đurićem Đurom, koji nam je rekao da ne zna o čemu pričamo, a potom otkrio da ne zna ni ko je glumica koja je to izjavila!
- Nažalost, ne mogu vam dati komentar jer ne znam ko je Bojana Maljević i ne znam o čemu se radi – prokomentarisao je Branko, kome očigledno niko nije pretio zbog uloge u debitantskom ostvarenju Anđeline Džoli.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.