Sejo Kalač ponovo je na naslovnim stranama svih svetskih medija! Jedan od najpopularnijih folk pevača današnjice, vlasnik megapopularnih hitova „Bišćanka“, „Gradski momak“ i „Ala, ala“ osumnjičen je da je upravljao brodom „Kosta Konkordija“, koji se nedavno nasukao u Italiji!
Srpski plejboj (crnogorskog porekla) našao se na udaru zbog neverovatne sličnosti sa kapetanom Frančeskom Sketinom, ali i zbog ljubavi prema ekskluzivnim plovilima (prošle godine Kalač je uslikan na luksuznoj jahti u Kanu, u društvu nekoliko holivudskih lepotica).
Kalačev prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdi da je u pitanju obična nameštaljka.
- Sejo je nevin. U pitanju je čista nameštaljka smišljena kako bi se Kalač sprečio da konačno izbije na prvo mesto MTV liste za januar. Njegov poslednji hit, engleska obrada numere „I sa lađom tudom, tudom“ već sada je broj jedan u Americi, a sumnjamo da iza nameštaljke stoji lično Džastin Timberlejk, zaključuje izvor telegrafa.rs.
Kalač nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja, a njegov jedini komentar glasio je: „Da, tačno je, spremam novi projekat! I spot!“