Reklame


U 2012. želi više vremena za sebe, porodicu i dečka Milana Stankovića

- Možda bi trebalo da nađem više vremena za sebe i porodicu, jer sam zaista prezauzeta nastupima i emisijama i bukvalno nisam stala ove godine. Jedva sam ugrabila deset slobodnih dana da odem sa Milanom na letovanje, pa ću se, eto, potruditi da u novoj godini malo kvalitetnije rasporedim vreme i organizujem obaveze - kaže Rada za Press, i dodaje da joj je Deda Mraz već ispunio dugogodišnju želju:

- Ono što sam tražila već mi je ispunio, a to je da se bavim poslom koji volim i da me ljudi vole!

Rada će za doček i reprizu nastupiti na Zlatiboru u hotelu „Palisad", a njen dragi Milan u Kotoru, u najvećoj crnogorskoj diskoteci „Maksimus".

- Poznato je da razdvajamo posao od privatnog života, a oboje smo profesionalci i znamo šta su trenutni prioriteti. Uostalom, mislima smo uvek jedno uz drugo - kaže lepa pevačica, a čitaocima Pressa u novoj 2012. poručuje:

- Želim vam da se ne nervirate oko nebitnih stvari i da ne trošite živce na ljude koji to ne zaslužuju. Da imate dobro zdravlje, a ako to već imate, sreća vam i ne treba jer niste ni svesni koliko ste zapravo srećni. Možda bih vam poželela jedino malo para, mada i bez njih se živelo i živeće se. Samo glavu gore i pozitivno gledajte na sve, svaki problem ima rešenje.

0 коментара:

Постави коментар

 

Treba vam sajt ili web radio?

Najpovoljnije cene audio striminga

i web dizajna.

www.media017.net