Reklame


Niški komunalni policajac lakše je povređen kada ga je ulični prodavac nožem ubo u šaku. Tuču ovog građnanina i dvojice policajaca zabeležila je kamera.
Stariji muškarc je nožem (koji drži u ruci) ubo policajca u šaku
Sukob je izbio 29. decembra kada su dva komunalna policijca krenula da uklanjaju ulične tezge. To je propraćeno burnim negodovanjem jednog od prodavaca. Policajci su mu zatražili ličnu kartu, ali je on odbio da je da.

Došlo je do koškanja, a kamera je zabeležeila i trenutak kada je komunalni policajac gurnuo trgovca koji je sve vreme u gepek automobila stavljao robu koju je ilegalno prodavao na ulici.

Ulični trgovac je pružao žestok otpor, pa je policajcu morao da pomogne kolega
"Daj ličnu kartu! Primeniću silu", zapretio je policajac, posle čega trgovac zavukao ruku u unutrašnji džep jakne i i izvadio nož kojim je napao policajca.

Iznenađeni policajac je uspeo da se odbrani, a u pomoć mu je priskočio kolega. Posle nekoliko minuta žestoke borbe dva policajaca uspela su da savladaju prodavca i obore ga na zemlju.

Policajci su posle nekoliko minuta borbe uspeli da savladaju građanina

Kako je saopšteno iz Komunalne policije, do sukoba je došlo prilikom redovne kontrole prodavaca novogodišnje robe. Jedan od pripadnika komunalne policije je u borbi zadobio povredu šake.

VIDEO> Pogledajte snimak borbe policajaca i građanina:

0 коментара:

Постави коментар