Reklame


Dok bi se neki roditelji brinuli zbog najmanjeg problema koji naprave njihova deca, pevač Radiša Trajković Đani ponosan je na to što njegov sin voli da baca dimne bombe po školi!
Naime, iako je upućen u sve nestašluke svog naslednika, pevač za „Skandal“ kaže da je ponosan na to što je njegov sin mangup na njega?!
- Miloš voli da baca dimne bombe po školi, to mu je interesantno! A šta da mu kažem? Sine, samo tako nastavi – rekao je Đani, a na pitanje da li mu nastavnici nestašluke opraštaju zato što mu je tata poznat, pevač je rekao:
- Tu i tamo. Nije kažnjavan. Ukor? Ma kakav ukor? Sve se lepo dogovorimo, nije ništa strašno, svako vreme nosi svoje nestašluke. Mangupi su na tatu, ova dva mlađa mi sada uzimaju i garderobu, nemam šta da obučem. Šalim se, dobri su, može čovek samo da poželi takvu decu. Miloš će uskoro u srednju školu, a ja mu kažem – ne treba ti srednja, dovoljna ti je osmogodišnja, otvoriću ti perionicu, pa peri kola, šta ćeš više? – ispričao je Đani za „Skandal“.
Inače, najmlađu šestogodišnju ćerkicu Slađanu pevač obožava, i kako kaže, ona jedina dobija nekoliko crvenih novčanica dnevno. Đani bi voleo da ima još dece, ali bi trudnoća u ovom trenutku bila rizična za njegovu ženu Slađu.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.